Delovanje:
Givenchy Gentleman Intnse Eau de Toilette slavi čoveka sa stilom i unutrašnjom elegancijom, nežnog i snažnog, poput mirisa. Mirisni potpis Givenchy Gentlemen toaletne vode je eksplozivan susret moćnog drveta i nežnog cveća, koji simbolizuje stvaranje modernog džentlmena, onog koji je siguran u svoje kontraste.

 

Plava ombre boca predstavlja plemenito srce, čoveka koji je harizmatičan kao i njegova kolonjska voda.

 

"Prava elegancija je prihvatanje onoga što jeste i briga o drugima." — Hubert de Živanši (Givenchy).

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite toaletnu vodu direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite toaletnu vodu na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Benzyl Salicylate, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Hydroxycitronellal, Citral, Eugenol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Cinnamate, Cinnamal, Isoeugenol, Ci 60730 (Ext. Violet 2), Ci 47005 (Yellow 10).

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 60ml

005680011035

Pregled

Napišite vaš komentar

Gentleman Intense Eau de Toilette 60ml

Ovo je nežan i svež miris koji je u osnovi jak i stvara privlačnost. Sadrži note blistavog bergamota, bosiljka i kardamoma koje se susreću s notama plavog irisa u srcu, praćene izdašnom kedrovinom. Za čoveka onoliko samouverenog koliko je ljubazan.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje