Delovanje:
Mirisni potpis džentlmena iz Givenchija – eksplozivni susret snažnog drveta i nežnog cveta – simbolizuje stvaranje modernog džentlmena, onoga koji je siguran u svoje kontraste. Senzualan. Smeo. Vanvremenski. Harizmatičan. Gospodin Givenchy.

 

Boca parfema je smela i moderna, a odaje počast Hubertu de Živanšiju, gde preuzima vanvremenske tokove brenda. To je luksuzan, elegantan dizajn obučen u crno za smelog gospodina.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
Alcohol, Fragrance, Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Benzoate, Coumarin, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Benzyl Cinnamate, Bht, Citronellol, Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral Geraniol, Tocopherol.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 100ml

005680011037

Pregled

Napišite vaš komentar

Gentleman Eau de Parfum 100ml

Kontrastne note bibera i lavande se kombinuju, ustupajući mesto srcu cvetnog irisa, dok pačuli i crna vanila u osnovi ostavljaju senzualni drveni trag. Ovaj muški miris iz kuće Givenchy izaziva privlačnost je pun odvažnog šarma.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje