Delovanje:
Biotherm Homme Force Supreme je serum protiv starenja za smanjenje bora i povećanje čvrstoće kože lica muškaraca. Ovaj napredni serum klinički je dokazan da popravlja vidljive znake starenja. Koža izgleda glađe, obnovljeno i ujednačenije od prve upotrebe. Lagani gel-emulzioni serum ima nelepljivu i nemasnu formulu.

 

Rezultati kliničkog ispitivanja:

- vidljivost finih linija: -5%*

- ekspresijske bore: -6%**

- sjaj kože: +4,9%*

- čvrstoća konture očiju: -8%**

 

*Od strane stručnog ocenjivača na skali od 10 poena.

**Kliničko ocenjivanje na azijskoj koži, 55 muških subjekata starosti od 40-59 godina posle 8 nedelja.

Izvor: Biotherm Homme.

 

Ovaj serum protiv starenja je formulisan sa obnavljajućim plavim algama, Pro-Retinolom za restrukturiranje i Life Plankton™ regeneracijom.

 

Pro-Retinol deluje na površini kože kako bi učvrstio i zagladio bore. Pro-Retinol je aktivna supstanca koja kombinuje retinol, kozmetički aktivni sastojak protiv starenja koji je bez premca u svojoj efikasnosti za mobilizaciju i regeneraciju ćelija, kao i palmitinsku kiselinu (prirodna koža lipid). To je mekša verzija retinola i stabilniji oblik retinola. Force Supreme Blue Pro-Retinol serum sadrži 0,2% Pro-Retinola.

 

Ekstrakt plave alge jača kolagen i pomaže u restrukturiranju starenja tkiva kako bi se izgladile bore. Plava alga je visoko biorazgradiva i obnovljiva mikroalga, bogata proteinima, aminokiselinama i vitaminima koji pokazuju snažna svojstva. Nastaje u jezeru Klamath, retkom i zaštićenom ekosistemu u Oregonu u Sjedinjenim Američkim Državama, a bere se i suši pomoću patentirane tehnike bionauke.

 

Ekstrakt probiotika Life Plankton™ reaktivira obnavljanje ćelija kože kako bi stabilizovao kožu. 100% prirodan, obnovljiv i biorazgradiv, sadrži 35 hranljivih sastojaka koji pružaju intenzivnu regenerišuću hidrataciju za vidno umirenu, meku i blistavu kožu. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Ovaj serum protiv starenja kože lica je napravljen sa formulom koja ispunjava stroge zahteve za biorazgradljivost (92% biorazgradivo), a pakovanje je ekološki dizajnirano i integriše reciklirane materijale.

 

Način upotrebe:
Koristite danju i/ili uveče samostalno ili pre nanošenjakreme. Uvek nanosite na očišćenu kožu. Pumpajte jednu dozu seruma protiv starenja u dlan. Koristeći obe ruke, zagladite negu protiv starenja preko lica prema spolja počevši od centra. Završite sa vratom. Izbegavajte područje oko očiju.

 

Ovaj proizvod sadrži retinil palmitat, stoga ne preporučujemo da ga koristite zajedno sa proizvodima koji sadrže retinol ili njegove derivate.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL DENAT., ISONONYL ISONONANOATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, BUTYLENE GLYCOL, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, APHANIZOMENON FLOS-AQUAE EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, ADENOSINE, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRIN, PENTYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 42090 / BLUE 1, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, LINALOOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680012306

Pregled

Napišite vaš komentar

Force Supreme Blue Pro-Retinol Anti-Aging Serum 50ml

Otkrijte novi Biotherm Homme Force Supreme serum protiv starenja kože lica: kultni proizvod koji volite, sada poboljšan sa čistijom, efikasnijom formulom i inovativnom ekološki dizajniranom staklenom ambalažom. Ovaj stručni serum protiv starenja je posebno dizajniran za mušku kožu lica kako bi vidljivo smanjio bore, fine linije i nadoknadio nedostatak čvrstine za jedan mesec. Pogodno za osetljivu kožu. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje