Delovanje:
Ovaj gel je obogaćen ekstraktom plavih algi i proksilanom, koji ima restorativni i učvršćujući efekat, da izgladi bore i učini kožu čvršćom tako da izgleda vidljivo podmlađena. Biotherm Homme Force Supreme gel protiv starenja je takođe dodat sa Biothermovim prepoznatljivim sastojkom, Life Plankton™, probiotičkim ekstraktom koji pomaže da koža bude zdrava i dobro funkcioniše.

 

Sa Biotherm Homme Force Supreme gelom protiv starenja možete svojoj koži pružiti intenzivnu negu koja sprečava znakove starenja i čini je negovanom, svežom i mlađom.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Koristi se na čistoj koži, nakon svakog brijanja. Stavlja se u tankom sloju na koži lica i vrata. Koristi se ujutru i/ili uveče.

 

Sastav:
Aqua / Water / Eau, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Alcohol Denat., Isononyl Isononanoate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Butylene Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxyethanol, Maltodextrin, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Retinyl Palmitate, Hydrolyzed Soy Protein, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Propylene Glycol, Tocopherol, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Biosaccharide Gum-1, Vitreoscilla Ferment, Adenosine, Aphanizomenon Flos-Aquae Extract, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Potassium Sorbate, Linalool, Ci 60730 / Ext. Violet 2, Ci 42090 / Blue 1, Parfum / Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011533

Pregled

Napišite vaš komentar

Force Supreme Gel 50ml

Biotherm Homme Force Supreme Anti-Aging Gel je hidratantni gel za lice sa efektom protiv starenja, koji je idealan za muškarce od 40 godina. Veoma je lagane teksture, koja deluje neverovatno osvežavajuće na koži, gde takođe brzo prodire , bez ostavljanja masnog osećaja, što ga čini posebno dobrim za normalan i kombinovani tip kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje