Delovanje:
Čisti pore i sprečava nastanak mitisera. Sadrži bademovu kiselinu koja deluje na proces obnavljanja kože. Pročišćava kožu lica. Izbeljuje fleke nastale od prethodno postojećih akni, obnavlja kožu. Preporučuje se za negu kože čiji je površinski sloj narušen štetnim uticajem spoljašnje sredine.

 

Način upotrebe:
Tokom prva tri dana serum nanositi na male površine. Ako se ne pojavi iritacija i crvenilo, naneti jednom dnevno u tankom sloju na očišćeno lice. Potom povećajte na dva puta dnevno.

 

Sastav:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM HYDROXIDE, MANDELIC ACID, GLUCONOLACTONE, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SALICYLIC ACID, T-BUTYL ALCOHOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, DISODIUM EDTA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014396

Pregled

Napišite vaš komentar

Clear & Defend+ Daily Serum 30ml

Dnevni serum koji sadrži kombinaciju glikolne i salicilne kiseline. Koristan za pročišćavanje kože i izbeljivanje nastalih fleka na licu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje