Delovanje:
Koncentrovana formula za oksigenisanu, zdravu i blistavu kožu lica. Sadrži idealnu količinu čiste etil askorbinske kiseline, nove generacije i ultra stabilnog derivata vitamina C, odabranog da garantuje optimalne rezultate. Da bi pojačao svoju moć osvetljavanja, kombinovan je sa alfa-arbutinom koji reguliše proizvodnju melanina. Revitalizuje i ujednačava ten, brani ga od slobodnih radikala i umanjuje znake umora. Tekstura na bazi vode i bez ulja je lagana i hidratantna, a kožu čini glatkom i sjajnom. Za sve tipove kože, uključujući i osetljivu.

 

Može se nanositi i pre kreme za sunčanje za veći antioksidativni efekat.

 

Način upotrebe:
Ujutro i/ili uveče nanesite nekoliko kapi seruma na očišćeno lice i vrat. Laganim kružnim pokretima umasirajte serum u kožu. Ovaj serum može da se koristiti zasebno, ali i pre uobičajene kreme, kada deluje još efikasnije.

 

Sastav:
AQUA, PROPANEDIOL, GLYCERIN, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, ALPHA-ARBUTIN, SODIUM BENZOATE, SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680011695

Pregled

Napišite vaš komentar

Vitamin C + Alpha-Arbutin 30ml

Koncentrovane kapi vitamina C koje štite kožu lica od oksidacije. Za zdravu i blistavu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje