Delovanje:
Inovacija od Clarinsa - ekstrakt organskog crvenog ginsenga pomaže u povećanju proizvodnje energije u koži kako bi dao energiju, stimulisao i pomogao u borbi protiv svih vrsta agresora kože, uključujući ekstremne temperature i stres. Za odmornu i revitalizovanu kožu.

 

Energetski gel za predeo oko očiju vidljivo oživljava oči (smanjuje podočnjake i natečenost) dok hidrira i jača konturu očiju. Aplikator sa tri kuglice masira i drenira konturu očiju. Sadrži kompleks protiv zagađenja koji pomaže u zaštiti kože od oštećenja izazvanih unutrašnjim i spoljašnjim uticajem.

 

Prednosti proizvoda:

- cilja na tamne krugove i natečenost

- energizira umorno oko

- zaključava vlagu

- vidljivo zaglađuje konture očiju

- kompleks protiv zagađenja

- nevidljiva, nelepljiva tekstura

 

Način upotrebe:
Naneti svakog jutra na čistu, suvu kožu oko očiju.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. PROPANEDIOL. BETAINE. PENTYLENE GLYCOL. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. CAFFEINE. PROPYLENE GLYCOL. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. PPG-26-BUTETH-26. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TOCOPHERYL ACETATE. DISODIUM EDTA. ESCIN. BUTYLENE GLYCOL. GYMNEMA SYLVESTRE LEAF EXTRACT. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. SEMPERVIVUM TECTORUM EXTRACT. SODIUM BENZOATE. T-BUTYL ALCOHOL. SODIUM HYDROXIDE. PANAX GINSENG ROOT EXTRACT. HIEROCHLOE ODORATA EXTRACT. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. CI 42090/BLUE 1. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [V3710A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680011275

Pregled

Napišite vaš komentar

Energizing Eye Gel 15ml

Doza energije i trenutne hidratacije za borbu protiv umora. Novi gel za predeo oko očiju koji daje energiju koži. Pun vitalnosti i hidratacije za potrebe kože pod stresom, za kožu koja je umorna i bez sjaja. Sveže, okrepljujuće teksture pomažu da se koža trenutno „resetuje“.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje