Delovanje:
Doživite snažnu hidrataciju za svoju kožu uz Biotherm Homme Aquapower, hidratantnu kremu broj 1 na svetu u vrhunskoj nezi kože za muškarce. Ova ultra hidratantna oligotermalna nega umiruje, tonira i ostavlja kožu u predelo oko očiju mekom i prijatnom tokom celog dana. Oligoelementi, vitamini i hidratantni agensi u formuli koja satima vlaži kožu. Odmah nakon nanošenja, koža je umirena, revitalizovana i ultrasveža.

 

Ekstra osvežavajuća tekstura gela bez težine za područje oko očiju osetljive kože.

 

Osvežavajući efekat: do -2,1°C 1 minut nakon nanošenja*.

*Izvor: Biotherm

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™ sastavom, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni za njeno zdravlje.

 

Biotherm Homme Aqua krema za predeo oko očiju sadrži ekstrakt alge Hlorele Vulgaris. Biotherm oslobađa energiju ove magične “alge koja diše”, hvatajući njenu snagu i prenoseći direktno na kožu oko očiju.

 

Način upotrebe:
Uzmite ekvivalent zrna pirinča na vrhove prstiju. Nanesite pokretima za zaglađivanje ispod očiju, bez trljanja.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., NIACINAMIDE, DIMETHICONE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ISONONYL ISONONANOATE, PHENOXYETHANOL, SILICA SILYLATE, DIMETHICONOL, CARBOMER, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, CAFFEINE, SALICYLIC ACID, MICA, BUTYLENE GLYCOL, CI 77891, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, MANNOSE, VITREOSCILLA FERMENT, MENTHOXYPROPANEDIOL, T-BUTYL ALCOHOL, LIMONENE, ASCORBYL GLUCOSIDE, BIOSACCHARIDE GUM-1, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, PRUNUS YEDOENSIS LEAF EXTRACT, CI 42090, PARFUM.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 15ml

005680010964

Pregled

Napišite vaš komentar

Aquapower Eye De-Puffer (krema za predeo oko očiju) 15ml

Prva Biotherm Homme formula za negu očiju obogaćena kompleksom za uklanjanje podočnjaka dok hladi područje oko očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje