Delovanje:
Pupa Man Hydra Defender ima laganu "vodenu" teksturu obogaćenu prirodnim sastojcima. Štiti kožu od smoga i zagađenja, stvarajući zaštitnu barijeru. Duboko hidrira, čak i nakon brijanja. Klinički i dermatološki testirano.

 

Prednosti proizvoda:

- ekstrakt crvene morske alge stvara zaštitnu barijeru protiv smoga i fine prašine

- hijaluronska kiselina za izvanredno hidratantno dejstvo

- prebiotski aktivni sastojak obezbeđuje ravnotežu mikrobiote za zdravu kožu

 

Pupa Man je izvršio instrumentalno testiranje upotrebe Hydra Defender seruma. Dobijeni rezultati su pokazali zaštitnu efikasnost protiv atmosferske prašine i poboljšanu hidrataciju kože čak i nakon brijanja.

 

Testovi su sprovedeni na 30 osoba.

Izvor: Pupa.

 

Način upotrebe:
Nanesite 3-4 kapi seruma na lice i vrat ujutru i uveče. Masirajte serum u kožu dok se potpuno ne upije. Za dodatni savet, nanesite nakon brijanja i masirajte rukama. Vaša koža će se odmah osećati svežije.

 

Sastav:
AQUA (WATER), BETAINE, ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, SODIUM GLUCONATE, ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014681

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydra Defender 30ml

Pupa Man Hydra Defender hidrira i štiti kožu lica hijaluronskom kiselinom. Ovaj lagani serum je idealan za lice i za bradu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje