Delovanje:
Armani Luminous Silk Hydrating prajmer zaglađuje kožu lica, ostavljajući je mekom, hidriranom i pripremljenom za nanošenje pudera i same šminke. Jednostavan za nanošenje i lagan za nošenje, pomaže da se poboljša udobnost i trošenje pudera. Dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi za sve tonove kože. Formulisano tako da odgovara svim tipovima kože, uključujući i veoma suvu kožu. Ovaj prajmer mogu da koriste i muškarci, kako bi se umanjile nesavršenosti, prikrile pore, omekšala koža lica, uvela dodatna hidratacija, ali i kao podloga pre nanošenja kreme za lice.

 

Otkrijte savršen savez nege kože i šminke sa hidratantnim Armani Luminous Silk Hydrating prajmerom. Pročistite pore, ostavljajući kožu mekom, osveženom i hidriranom do 48 sati. Dan za danom, koža se poboljšava, stvarajući blistaviji ten. Gel formula se topi na vašoj koži, ostavljajući je glatkom i hidriranom, stvarajući savršenu bazu za šminku za poboljšano nanošenje. Započnite svoju rutinu šminkanja sa hidratantnim prajmerom kako biste koži pružili savršenu dozu hidratacije za blistav ten. Armani Luminous Silk Hydrating prajmer se takođe može naneti preko šminke na suva područja radi poboljšanog sjaja.

 

Prednosti proizvoda:

- odmah poboljšava ten kroz hidriranu i blistavu kožu

- za sve tipove i tonove kože

- jačanje sjaja kože lica

- lagan i udoban

- mogu da koriste i muškarci kao dodatni vid nege kože lica

 

Armani Luminous Silk Hidrating prajmer služi za hidrataciju, usavršavanje i poboljšanje sjaja kože lica.

 

Način upotrebe:
Vrhovima prstiju nanesite prajmer prema spolja ili na područje T-zone. Nanesite hidratantnu kremu pre prajmera, a puder i šminku nakon toga.

 

Sastav:
AQUA / WATER, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, BIS-PEG / PPG-14/14 DIMETHICONE, ISODODECANE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIBEHENIN, DIMETHICONE/POLYGLYCERIN-3 CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, DIPROPYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, SORBITOL, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014248

Pregled

Napišite vaš komentar

Luminous Silk Hydrating Primer 30ml

Udoban, hidratantni prajmer za lice koji daje prirodni sjaj, pojačavajući vaš sjaj i šminku. Napravite savršeno platno na licu kako biste uhvatili i reflektovali svetlost. Dovedite svoj svilenkasti sjaj u centar pažnje za još blistaviji izgled i hidrirani osećaj kože lica sa Armani Luminous Silk Hydrating prajmerom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje