Delovanje:
Ovaj nagrađivani prajmer za šminku je savršena kombinacija šminke i nege kože. Sa ultralakom, ultra-glatkom teksturom, klizi po koži, ostavljajući neprimetan veo na njenoj površini, popunjavajući i izglađujući pojavu finih linija, bora i pora.

 

Veoma lagana tekstura osigurava da koža nije preopterećena i da može da diše. Glatkija, hidratizovana i ujednačena, koža nudi najbolju površinu, spremna da podlozi podari ujednačeniji i besprekorni finiš.

 

Takođe se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa puderom za brzu i lako nanošenje.

 

Način upotrebe:
Nanesite prajmer prstima ili četkicom za podlogu nežno utapkajući na dotične oblasti. Koristite samostalno ili u kombinaciji sa puderom. Nanesite pre pudera za besprekoran ten.

 

Sastav:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, SILICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ACACIA SENEGAL GUM, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, CI 77019/MICA, CI 77491/IRON OXIDE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 75470/CARMINE, [M0717B].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680011306

Pregled

Napišite vaš komentar

Instant Smooth Perfecting Touch prajmer 15ml

Prajmer za šminku za savršenu kožu za manje od minuta. Clarins Instant Smooth Perfecting Touch prajmer za šminku za izglađivanje bora koji ispunjava fine linije, pore i duboke bore za kožu spremnu za podlogu za nekoliko sekundi.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje