Delovanje:
Kristalni fluid je prožet hidratantnom mešavinom ulja za klizanje bez napora, kao i polimerima visokog sjaja koji usnama daju intenzivan sjaj. Bez svetlucanja, što može da ugrozi jasnoću, ovaj kristalno čist sjaj smešten je u elegantnu tubu sa integrisanim aplikatorom koji umanjuje kontaminaciju boje kada se sjaj nanese preko pigmentiranih proizvoda. Triple Oil Blend nudi besprekorno klizanje i izgled mokrog izgleda. Stvara iluziju punijih usana i pruža sjaj bez presedana. Gel je takođe moguće staviti i na jagodice, kapke, kao i na slepoočnice radi definicije lica, a mogu ga koristiti i muškarci.

 

Način upotrebe:
Nanesite direktno na gole usne i/ili jagodice za vlažni sjaj ili koristite kao završni premaz da biste pružili sjajan efekat bilo kom proizvodu ispod.

 

Sastav:
HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, PHENYL TRIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 9ml

005680012779

Pregled

Napišite vaš komentar

Crystal GelGloss 9ml

5Ultra čist, hidratantni bezbojni sjaj koji pruža finiš nalik Luciteu i koji ostavlja usne vlažnim i ultra-sjajnim. Ova fleksibilna formula koja ne suši kožu usana se može pohvaliti vrhunskim indeksom prelamanja koji poboljšava živost boje kada se nosi kao završni premaz i stvara iluziju punijih usana. Sjaj je moguće staviti i na jagodice, kapke i slepoočnice.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje