Delovanje:
Koristite Lancôme Cils Booster XL prajmer za trepavice ispod svoje uobičajene maskare da biste poboljšali njene rezultate za intenzivan i zadivljujući izgled. Formula Cils Booster XL pomaže da trepavice izgledaju duže, zakrivljenije i gušće bez razmazivanja.

 

Kada se prajmer nanese ispod uobičajene maskare*:

93% je videlo duže trepavice

92% je videlo gušće trepavice

85% je videlo uvijenije trepavice

 

*Potrošački test 103 žene.

Izvor: Lancôme.

 

Plišane, obimne, zdrave trepavice mogu biti vaše samo jednim potezom ovog inovativnog prajmera za maskaru. Glatko i ravnomerno klizi, svaki sloj stvara ujednačen površinski sloj kako bi maksimizirao rezultate vaše omiljene maskare. Sa kondicionirajućom formulom za vidljive performanse, natopljenom mikrovlaknima, vitaminom B5 i vitaminom E, trepavice izgledaju duže i punije. Ovaj revitalizirajući prajmer za trepavice će vremenom poboljšati rezultate, debljinu i uvijanje trepavica.

 

Bele boje, Lancôme Cils Booster XL ostavlja trepavice luksuznim i mekanim, dok dozvoljava pigmentu vaše omiljene maskare da se istakne, stvarajući intenzivan i bogat izgled veštačkih trepavica. Višenamenska, kremasta formula za regeneraciju, ne samo da produžava i zgušnjava trepavice, već se može nositi i preko noći kao „maska i nega za trepavice“. Jednostavno nanesite na čiste trepavice da biste ih nahranili i podmladili pre spavanja. Oftalmološki testirano. Pogodno za osetljive oči i osobe koje nose kontaktna sočiva.

 

Način upotrebe:
Nanesite od baze trepavica do vrha, radeći četkicom cik-cak pokretima. Nakon stavljanja prajmera na trepavice nanesite omiljenu maskaru.

 

Lancôme Cils Booster XL je moguće koristiti i za negu trepavica. Nakon što očistite lice i trepavice pre spavanja noću, nanesite Cils Booster XL na gole trepavice i dozvolite da se osuše pre spavanja.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, CERA CARNAUBA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA, CERA ALBA / BEESWAX / CIRE D'ABEILLE, STEARIC ACID, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX / CIRE DE CANDELILLA, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUM, PANTHENOL, SODIUM, POLYMETHACRYLATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLPARABEN, PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE, METHYLPARABEN, SIMETHICONE, RAYON, POLYQUATERNIUM-1, TOCOPHERYL ACETATE, POLYCAPROLACTONE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 5.5ml

005680012904

Pregled

Napišite vaš komentar

Cils Booster XL Super-Enhancing Mascara Primer 5.5ml

Nega trepavica i prajmer u jednom. Kultni Lancôme Cils Booster XL se vraća u novom luksuznom pakovanju. Bela baza prajmera za maskaru za poboljšanje trepavica, pogodna je za osetljive oči, obogaćena je vlaknima i pomaže u zaštiti vaših trepavica i dobijanju efekta jačanja samih trepavica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje