Delovanje:
Zahvaljujući redovnoj primeni seruma trepavice su vidno gušće, duže, jače i manje sklone opadanju. Serum se može koristi kao podloga za maskaru pa ga nanosite pre šminkanja.

 

Prednosti proizvoda:

- udvostručuje volumen trepavica

- izdužuje i pojačava trepavice

- hrani i regeneriše trepavice

- ubrzava rast trepavica

- sprečava opadanje trepavica

 

Način upotrebe:
Nanosite serum svaki dan pre spavanja na očišćene i suve trepavice.

 

Sastav:
AQUA, PARAFFIN WAX, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CARNAUBA WAX, STEARIC ACID, BIS-PEG-12 DIMETHICONE BEESWAX, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, GLYCERYL DIBEHENATE, TRIBEHENIN, GLYCERYL BEHENATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, HYALURONIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, DMDM HYDANTOIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PANTHENOL, EDTA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10ml

005680013613

Pregled

Napišite vaš komentar

SOS Lash Booster serum za trepavice 10ml

Serum za trepavice je inovativni proizvod koji spaja osobine seruma za regeneraciju, aktivatora za trepavice i podloge za maskaru. Inovativna formula u sinergiji sa arganovim uljem pokazuje snažno regenerativno i hranljivo delovanje. Savršeno povećava gustinu i volumen trepavica.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje