Delovanje:
Clarins Super Restorative Facial Treatment Essence [RED² + H.A²] losion podržava sve žene na čiju kožu su uticale hormonske promene povezane s menopauzom. Odlično rešenje za sve tipove kože, kombinuje moćne biljne sastojke i kompleks hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju kože tokom 8 sati¹, dok je ujedno obnavlja i daje energiju.

 

Menopauza značajno utiče na proizvodnju hormona, estrogena, što zauzvrat dovodi do sporijeg procesa proizvodnje unutar ćelija, kao što su fibroblasti. Fibroblasti su odgovorni za proizvodnju kolagena, elastina i dermalnog matriksa, prirodnog punjenja kože. Tokom menopauze koža žena gubi preko 99% svog tonusa, što znači da nije u stanju da održi napetost između kolagenskih i elastinskih vlakana, koja su neophodna za zategnut, učvršćen izgled kože lica.

 

Formula Clarins Super Restorative Facial Treatment Essence [RED² + H.A²] losiona prilagođena je uzrastu i pomaže vidljivo glatkom i obnavljajućem tretmanu kože lica. Takođe priprema kožu da apsorbuje narednu negu koja sledi u okviru rutine nege kože. Super Restorative losion ima prijatnu teksturu koja zadire duboko, ostavljajući kožu mekom i gipkom.

 

Clarins Super Restorative Facial Treatment Essence [RED² + H.A²] losion nalazi se u ekološki dizajniranoj bočici koja je napravljena od najmanje 25% reciklirane plastike.

 

¹Klinički test, 25 žena.

Izvor: Clarins.

 

Način upotrebe:
Nanesite losion na čistu, suvu kožu lica laganim tapkanjem, počevši od obraza, zatim čela i vrata. Izbegavajte područje oko očiju. Nakon nanošenja losiona na lice nije potrebno sušenje, a preporuka je da se potom nanese dnevna i/ili noćna krema. Losion se nanosi na kožu lica i nije namenjen za oralnu upotrebu (tečnost se ne pije, već se nanosi na kožu lica).

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, DISODIUM EDTA, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, HARUNGANA MADAGASCARIENSIS EXTRACT, PARFUM / FRAGRANCE, CITRIC ACID, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, JANIA RUBENS EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, DEXTRAN, CI 17200 / RED 33.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014719

Pregled

Napišite vaš komentar

Super Restorative Facial Treatment Essence [RED² + H.A²] 200ml

Clarins predstavlja inovaciju za negu kože lica žena u menopauzi. Prvi korak u svakodnevnoj rutini nege kože lica protiv starenja za lepšu kožu koja izgleda mladalački. Uz aktivnu, svežu i kremastu teksturu, koža lako upija ovaj losion i priprema je za naredne dodatne tretmane nege kože lica. Podmlađujući i obnavljajući losion za lice vidno pojačava sjaj i priprema kožu za noćnu i dnevnu negu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje