Apothecary nominovan za nagradu "HotSpot '23 e-commerce awards"

Apothecary nominovan za nagradu "HotSpot '23 e-commerce awards"

HotSpot e-commerce awards događaj je ustanovljen od strane eCommerce Asocijacije Srbije koja okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Kroz svoje aktivnosti ova asocijacija se zalaže za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa, a kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora. Okupljajući najbolje stručnjake iz polja e-commerce industrije ova nagrada ne predstavlja samo fizičku statuetu, već simbolizuje vrhunac uspeha koji će ostati zauvek uklesan zlatnim slovima u istoriji elektronske trgovine u Srbiji.

  

Kroz HotSpot e-commerce awards 2023, kompanije se takmiče u izboru za 23 nagrade. Svaka od njih nosi posebnu vrednost i težinu, jer industrijski pečat elektronske trgovine oblikuje se zahvaljujući izuzetnim pojedincima, raznolikim brendovima i inovativnim liderima iz različitih sektora. Apothecary drogerija je među deset kompanija nominovana za nagradu u kategoriji "Beauty, Health & Wellbeing Online Store of the year" (prodavnica godine za lepotu, zdravlje i blagostanje).

 

Glasanje je vrlo jednostavno i potrebno je svega nekoliko koraka:

- potrebno je posetiti sajt www.hotspotawards.com/glasanje

- upisati svoje ime i prezime

- upisati svoju mejl adresu

- u okviru druge kategorije "Beauty, Health & Wellbeing Online Store of the year" odabrati "Apothecary – Aesthetics drogerie"

- spustiti stranicu niže i pritisnuti taster "Glasajte"

 

eCommerce Asocijacija Srbije i HotSpot su pažljivo izabrali sektore i nagrade u kojima će se na tržištu direktni konkurenti nadmetati. Iako svaka od kompanija doprinosi razvoju onlajn kupovine u svojoj industriji, ključnu reč o tome koje će kompanije biti nagrađene uspehom u digitalnom svetu imaće javnost i žiri. Publici je dato ključno pravo da glasa i odabere one kompanije koje smatraju izuzetno uspešnim u digitalnom okruženju.

 

Stručni žiri za dodelu HotSpot '23 e-commerce awards nagradu čine predstavnici kompanija Srpska asocijacija menadžera, Microsoft, Mastercard, Visa, Ikea, Ekonomski fakultet, Escape i Privredna komora Srbije.

 

Glasanje javnosti za HotSpot '23 e-commerce awards nagradu započinje 19. januara 2024. godine i trajaće do ponoći 30. januara 2024. godine. Tokom ovog perioda, kupci će imati priliku da podrže svoje favorite. Pravo glasa ima najšira javnost, odnosno svako fizičko lice. Za uspešno glasanje, osoba treba da popuniti obavezna polja sa podacima (ime, prezime i mejl), inače će njen glas biti proglašen nevažećim. Svaka osoba može da glasa jednom za jednog kandidata u izabranoj kategoriji, a svaki naredni pokušaj glasanja će biti odbijen. Na taj način, jedna osoba može dati najmanje jedan, a najviše 23 glasa tokom celog glasačkog perioda.

 

U Apothecary drogeriji verujemo da smo tokom proteklog perioda uspeli da dokažemo da smo vredni vaše pažnje i ispunili očekivanja, kao i da smo takođe doveli do toga da se elektronska trgovina u Srbiji prikaže na drugačiji način od uobičajenog, kako samim izgledom sajta, tako i našom korisničkom podrškom i iskustvu u komunikaciji s nama.

 

Unapred se zahvaljujemo na datom glasu i zajedničkom unapređenju elektronske trgovine u Srbiji za dobrobit celog našeg društva.

Proizvod dodat za upoređivanje