Aktivni filteri

Session Label. The Miracle (Multi-Tasking Balm)...

Cena 3.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label The Miracle Multi-tasking Balm je višenamenski serum koji priprema, štiti i daje kosi definiciju. Ovaj serum u vidu balzama kontroliše bez opterećivanja kose i pruža toplotnu zaštitu do 230 °C. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Session Label. The Serum (Finishing Oil) 100ml

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Schwarzkopf Professional Session Label The Serum je lagano završno ulje koje daje kosi prirodan sjaj. Serum je idealan za sve tipove kose, a formula izjednačava poroznost, zaglađuje i dodaje sjaj kosi, sprečava ispucale vrhove, neposlušne dlake i kovrdžanje. Otkrijte moć Schwarzkopf Professional Session Label seruma u vidu završnog ulja, vašeg ključa za postizanje besprekorne, sjajne i uglađene frizure uz održavanje zdravlja i vitalnosti vaše kose. Recite zbogom kovrdžanju i poželite dobrodošlicu glatkoj, sjajnoj i podložnoj kosi s ovim inovativnim proizvodom za kosu. Schwarzkopf Professional je ekskluzivno profesionalna linija namenjena za oblikovanje i stilizovanje kose.

Curl Wow Curl Flo-Etry Vital Natural Serum 295ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Serum koji nadopunjuje prirodna ulja koja nedostaju loknastoj i kovrdžavoj kosi za trenutne svilenkaste, definisane rezultate bez frizz-efekta. Namenjen za finu, srednju i gustu kosu sa talasastom, loknastom i kovrdžavom teksturom kose. Ključne prednosti Curl Flo-Etry vitalnog prirodnog seruma su isporuka bogate hidratacije od korena do vrhova, zamena za prirodna ulja za hidrirane lokne, osećaj bez težine kose, kao i hidratacija koja nije masna.

Serioxyl Advanced Denser Hair Serum 90ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Skalp je koža, ali mnogo kompleksnija. Oksidacija sebuma i mikropukotine na površini mogu da dovedu do različitih problema koji stvaraju začarani krug. L'Oréal Professionnel Serioxyl Advanced Denser Serum namenjen je za poboljšanje gustine kod proređene kose. Ovaj lagani profesionalni serum obogaćen Stemoxydin 5% + Resveratrol sastojcima, svakodnevnom upotrebom višestruko povećava broj vlasi, za gušću kosu u samo 6 nedelja¹.

Blond Absolu 2% Hyaluronic Acid Hair Serum 50ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hidratantni, obnavljajući Kérastase Blond Absolu serum za kosu inspirisan serumima za negu kože, sada je kreiran i za kosu i skalp. Novi Blond Absolu serum sa 2% hijaluronske kiseline, hidrira i štiti skalp i blond kosu. Ovo je ultimativni serum za sve posvetljene blondine, sa Kérastase najvećom koncentracijom hujaluronske kiseline za obnovu površine oštećene kose i hidrataciju kose i skalpa.

Proizvod dodat za upoređivanje