Delovanje:
L'Oréal Prfoessionnel Serioxyl serum pojačava gustinu kose i štiti skalp. Namenjen je za svakodnevnu upotrebu, a nanosi se svakog dana tokom tri meseca. Serioxyl Advanced Serum je posebno dizajniran za tanju kosu koja gubi gustinu. Ovaj serum stimuliše rast kose i pomaže u poboljšanju njene gustine. Takođe, štiti kožu skalpa i ima antioksidativni efekat. Formulisan je sa ultra koncentracijom dermatoloških sastojaka za poboljšanje gustine i debljine tanke kose. Serum sadrži dva ključna sastojka: Stemoksidin (patentiranu molekulu sa maksimalnom koncentracijom od 5%, koja budi uspavane folikule i stimuliše rast nove kose) i Resveratrol (moćan antioksidant koji pojačava delovanje stemoksidina na koži skalpa i stimuliše rast kose).

 

¹Kliničko istraživanje na 79 žena tokom 6 nedelja.

Izvor: L'Oréal Professionnel.

 

Način upotrebe:
Ravnomerno nanesite serum na kožu glave (idealno noću, na kosu osušenu peškirom). Rasporedite kosu na 4 dela i poprskajte 6 puta na svaki deo. Masirajte vrhovima prstiju i ostaviti serum da se upije. Preporuka je da se serum nanosi noću nakon pune rutine tuširanja i pranja kose za optimalne efekte.

 

Ovaj proizvod je zapaljiv. Ne prskati ga a otvorenom plamenu ili na bilo koji užareni materijal. Držati dalje od izvora paljenja i visoke toplote. Izbegavajte prskanje prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta s očima, odmah ih dobro isperite.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, DIETHYLLUTIDINATE, RESVERATROL, ETHYL ESTER OF PVM / MA COPOLYMER, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 90ml

005680014691

Pregled

Napišite vaš komentar

Serioxyl Advanced Denser Hair Serum 90ml

Skalp je koža, ali mnogo kompleksnija. Oksidacija sebuma i mikropukotine na površini mogu da dovedu do različitih problema koji stvaraju začarani krug. L'Oréal Professionnel Serioxyl Advanced Denser Serum namenjen je za poboljšanje gustine kod proređene kose. Ovaj lagani profesionalni serum obogaćen Stemoxydin 5% + Resveratrol sastojcima, svakodnevnom upotrebom višestruko povećava broj vlasi, za gušću kosu u samo 6 nedelja¹.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje