Delovanje:

Prozirna gel tekstura koja ne otežava, štiti barijeru kože glave ostavljajući osećaj komfora. Testirano na blondinama koje su upravo izbeljivale svoju kosu, gde je serum nakon jedne upotrebe znatno obnovio oštećenu kosu. Blond kosa je nakon njega snažnija, punija i intenzivno hidrirana. Ovaj serum sa 2% hijaluronske kiseline se može koristiti u kombinaciji sa Kérastase Blond Absolu Cicaextreme uljem za kosu, za hidrataciju koja se ne gubi i ultimativnu obnovu kose.

 

Boca je reciklabilna i napravljena je od 20% recikliranog stakla. Obnavlja oštećenja u jednoj upotrebi, za 95% jaču blond kosu.¹

 

Prednosti proizvoda:

- obnavlja kosu nakon jedne upotrebe²

- 93% jača blond kosa¹

- 3 dana intenzivne hidratacije¹

- hidriran skalp³

- zaštićena barijera kože glave³

- obnavlja gipkost kose za olakšano oblikovanje

- smanjuje lomljenja kose kroz obnovu površine vlasi

 

¹Instrumentalni test nakon upotrebe Kérastase Lumiere kupke, Kérastase Cicaflash ulja i Kérastase seruma za obnavljanje posvetljene i oštećene kose i hidriranje skalpa.

²Površinska oštećenja, instrumentalni test nakon primene Kérastase seruma za obnavljanje posvetljene i oštećene kose i hidriranje skalpa.

³Instrumentalni klinički test nakon primene Kérastase seruma za obnavljanje posvetljene i oštećene kose i hidriranje skalpa.

Izvor: Kérastase.

 

Način upotrebe:
Nanesite serum na kosu prosušenu peškirom, 7 do 13 doza na dužine i 7 doza na skalp. 1 doza = 1 potisak. Nežno umasirajte. Ne ispirati. Kosu osušite na uobičajen način. Za ultimativnu obnovu i hidrataciju koristite ga u kombinaciji sa Kérastase Cicaextreme uljem (prodaje se zasebno). Izbegavajte kontakt sa očima, ukoliko dođe do njega odmah ih temeljno isperite čistom vodom.

 

Sastav:
HYALURONIC ACID, AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYETHYL, PIPERAZINE, ETHANE, SULFONIC ACID, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE, DIACETATE, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014371

Pregled

Napišite vaš komentar

Blond Absolu 2% Hyaluronic Acid Hair Serum 50ml

Hidratantni, obnavljajući Kérastase Blond Absolu serum za kosu inspirisan serumima za negu kože, sada je kreiran i za kosu i skalp. Novi Blond Absolu serum sa 2% hijaluronske kiseline, hidrira i štiti skalp i blond kosu. Ovo je ultimativni serum za sve posvetljene blondine, sa Kérastase najvećom koncentracijom hujaluronske kiseline za obnovu površine oštećene kose i hidrataciju kose i skalpa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje