Delovanje:
Zbog svoje povećane poroznosti, obrađena kosa apsorbuje 3 puta više kalcijuma iz vode od neobrađene kose, što dovodi do štetnog predoziranja kalcijumom koje je vidljivo unutar i izvan vlakana kose. Kérastase Première Sérum Filler Fondamental ima dvostruko dejstvo: njegova lagana, mekana tekstura zatvara kutikule kako bi zaštitila površinu kose, dok ispunjava vlakna i jača snagu kose. Kosa je zaštićena od oštećenja kalcijumom tvrde vode, kao i od vlage i toplote do 230°C. Kovrdžanje se eliminiše, a kosa ostaje glatka i gipka, lako se oblikuje.

 

Prednosti proizvoda:

- odbija vlagu

- duboko hrani kosu

- obnavlja mekšu i glatku kosu

- tri puta glatkija kosa¹

- dva puta mekša kosa¹

- jača kosa za 99%¹

- protiv kovrčanja do 72 sata¹

- kosa je zaštićena od toplote, do 230°C¹

 

¹Instrumentalni test.

Izvor: Kérastase.

 

Kérastase je jedan od vodećih svetskih luksuznih brendova za profesionalnu negu kose. Više od 55 godina izgradio je svoju reputaciju na pružanju izuzetnih performansi na koži glave i kose kroz izuzetne proizvode i tretmane po meri. Kérastase je osnovan 1964. godine od strane naučnih timova iz L'Oréal Advanced Research centra u vreme kada se nega kose odnosila isključivo na pranje. Od tada Kérastase napredna istraživanja dovode u pitanje konvencije: u svetu u kome se rutina kose odnosila isključivo na higijenu, Kérastase je izmislio negu kose. Neprestano pionir u umetnosti nege, Kérastase je izumeo šampon za prvu negu, prvu negu kože glave, masku za prvu negu i serum za prvu negu. Profesionalna luksuzna nega zasnovana na nauci u savezu sa profesionalnom ekspertizom najboljih frizera na svetu. Kérastase pruža svakoj zahtevnoj kosi visokoefikasna, personalizovana i luksuzna rešenja za negu.

 

Način upotrebe:
Nanesite na kosu osušenu peškirom. Ostavite da odstoji, a potom toplo fenirajte kosu.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU / ISOPROPYL MYRISTATE / DIMETHICONE / TRIETHANOLAMINE / AMODIMETHICONE / PARFUM / FRAGRANCE / PHENOXYETHANOL / CARBOMER / POLYQUATERNIUM-4 / POTATO STARCH MODIFIED / LIMONENE / HYDROXYPROPYL GUAR / BEHENTRIMONIUM CHLORIDE / HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL / GLYCINE / TRIDECETH-6 / ISOPROPYL ALCOHOL / LINALOOL / CETRIMONIUM CHLORIDE / CITRAL / COUMARIN / BENZYL SALICYLATE / SODIUM BENZOATE / BENZYL ALCOHOL / CITRONELLOL / ALPHA-ISOMETHYL IONONE / POTASSIUM SORBATE / GERANIOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 90ml

005680014699

Pregled

Napišite vaš komentar

Première Sérum Filler Fondamental (serum za kosu) 90ml

Kérastase Première Sérum Filler Fondamental je lagani tretman koji se ne upija za unutrašnju obnovu svih tipova oštećene kose, čineći je sjajnom i podatnom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje