Delovanje:
Kalcijum je, kao i mnogi minerali, dobar za zdravlje kose, ali previše može dovesti do predoziranja kalcijumom, što dodatno oštećuje previše obrađenu ili izbeljenu kosu, čineći je beživotnom i sklonom lomljenju. Ovo luksuzno, omotajuće ulje ima dvostruko dejstvo: svojom visokom koncentracijom regeneratora i sredstava za negu oporavlja ispucale vrhove, pojačava snagu kose i radikalno neutrališe upornu beživotnost oštećene kose. Kosa ostaje jača i 4 puta sjajnija¹.

 

Prednosti proizvoda:

- pojačava sjaj kose

- radikalno neutrališe upornu beživotnost

- oporavlja ispucale krajeve kose

- manje ispucalih krajeva za 92%¹

- četiri puta sjajnija kosa¹

- jača kosa za 99%¹

 

Boca je napravljena od 20% recikliranog stakla.

 

¹Instrumentalni test.

Izvor: Kérastase.

 

Kérastase je jedan od vodećih svetskih luksuznih brendova za profesionalnu negu kose. Više od 55 godina izgradio je svoju reputaciju na pružanju izuzetnih performansi na koži glave i kose kroz izuzetne proizvode i tretmane po meri. Kérastase je osnovan 1964. godine od strane naučnih timova iz L'Oréal Advanced Research centra u vreme kada se nega kose odnosila isključivo na pranje. Od tada Kérastase napredna istraživanja dovode u pitanje konvencije: u svetu u kome se rutina kose odnosila isključivo na higijenu, Kérastase je izmislio negu kose. Neprestano pionir u umetnosti nege, Kérastase je izumeo šampon za prvu negu, prvu negu kože glave, masku za prvu negu i serum za prvu negu. Profesionalna luksuzna nega zasnovana na nauci u savezu sa profesionalnom ekspertizom najboljih frizera na svetu. Kérastase pruža svakoj zahtevnoj kosi visokoefikasna, personalizovana i luksuzna rešenja za negu.

 

Način upotrebe:
Nanesite 1 ili 2 pipete ulja na vlažnu ili suvu kosu. Ostavite ulje na kosu, a potom je toplo fenirajte.

 

Sastav:
ISODODECANE, DIMETHICONE, C11-13 ISOALKANE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONOL, AMODIMETHICONE, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014696

Pregled

Napišite vaš komentar

Première Huile Gloss Réparatrice (ulje za kosu) 30ml

Kérastase Première Huile Gloss Réparatrice je koncentrovano ulje koje se ne isključuje i koje popravlja i vraća sjaj svim vrstama oštećene kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje