Delovanje:
Tvrda voda sa kalcijumom može dodatno da ošteti već delikatnu i previše obrađenu ili izbeljenu kosu. Pošto je poroznija, oštećena kosa apsorbuje tri puta više kalcijuma od prirodne kose. Koncentracija čistih kiselina u ovom tretmanu ima dvostruko dejstvo: dekalcificira kosu od predoziranja kalcijumom i popravlja je iznutra ka spolja, vraćajući joj snagu i preokrenuvši njen ukočen, beživotan izgled.

 

Sa svojom providnom teksturom gela, ovaj sjajni spasitelj kose dramatično popravlja uporna oštećenja, ponovo povezujući prekinute keratinske veze kako bi ojačao snagu i strukturu kose. Kosa postaje jača, zdravijeg izgleda i sjajnija – kao da je obnovljena.

 

Prednosti proizvoda:

- dekalcifikuje i dramatično popravlja uporna oštećenja

- preokreće ukočenost i beživotnost kose

- ponovo povezuje prekinute veze između keratinskih lanaca² radi unutrašnjeg ojačanja strukture

- obnavlja 99% prvobitne snage kose²

- ojačanje unutrašnje strukture za 97%²

- manje lomljenja kose za 93%²

- više sjaja za 75%²

 

¹Isključujući boje i aditive.

²Instrumentalni test nakon 6 nanošenja Kérastase Première Concentré + Bain + Fondant/Masque (proizvodi se kupuju zasebno)

Izvor: Kérastase.

 

Kérastase je jedan od vodećih svetskih luksuznih brendova za profesionalnu negu kose. Više od 55 godina izgradio je svoju reputaciju na pružanju izuzetnih performansi na koži glave i kose kroz izuzetne proizvode i tretmane po meri. Kérastase je osnovan 1964. godine od strane naučnih timova iz L'Oréal Advanced Research centra u vreme kada se nega kose odnosila isključivo na pranje. Od tada Kérastase napredna istraživanja dovode u pitanje konvencije: u svetu u kome se rutina kose odnosila isključivo na higijenu, Kérastase je izmislio negu kose. Neprestano pionir u umetnosti nege, Kérastase je izumeo šampon za prvu negu, prvu negu kože glave, masku za prvu negu i serum za prvu negu. Profesionalna luksuzna nega zasnovana na nauci u savezu sa profesionalnom ekspertizom najboljih frizera na svetu. Kérastase pruža svakoj zahtevnoj kosi visokoefikasna, personalizovana i luksuzna rešenja za negu.

 

Način upotrebe:
Obilno nanesite na vlažne delove pre šamponiranja i umasirajte. Ostavite da deluje 5 minuta. Nemojte ispirati.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU / GLYCERIN / PROPYLENE GLYCOL / GLYCINE / CITRIC ACID / SODIUM HYDROXIDE / PARFUM / FRAGRANCE / CETRIMONIUM CHLORIDE / PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL / POLYSORBATE 20 / POLYSORBATE 80 / PHENOXYETHANOL / HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL / QUATERNIUM-80 / LIMONENE / HYDROXYPROPYL GUAR / HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE / LINALOOL / SODIUM BENZOATE / CITRAL / POTASSIUM SORBATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680014697

Pregled

Napišite vaš komentar

Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur (pred-tretman za kosu) 250ml

Prvi Kérastase Première tretman pre šamponiranja koji uklanja kalcijum i potpuno obnavlja sve tipove oštećene kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje