Delovanje:
Ovaj ulepšavajući i negujući proizvod može da se koristi u različitim koracima nege, za negu kose ili skalpa, kako bi se pružila intenzivna nega i hidratacija svakoj kovrdži i istakao sjaj, uz istovremeno smanjenje friz efekta. Koristite kompletnu Curl Manifesto luksuznu negu kako biste definisali i negovali kovrdžavu kosu.

 

Benefiti proizvoda:

– intenzivno hidrira i pruža negu kovrdžavoj kosi

– ojačava kovrdže

– pruža negu skalpa

 

*Instrumentalni test nakon Kérastase Curl Manifesto mleka.

Izvor: Kérastase.

 

Način upotrebe:
Kao poslednju korak u stilizovanju kovrdžave kose: Nanesite 1-2 pumpice u zavisnosti od dužine kose i debljine vlasi, na suvu ili peškirom prosušenu kosu. Podjednako rasporedite i umasirajte za pravilan oblik kovrdže. Nastavite sa sušenjem kose na vazduhu ili difuzerom.

 

Kao nega skalpa: Podelite kosu u sekcije. Nanesite 1-2 pumpice i nežno umasirajte na skalp, za rezultat zdravog izgleda skalpa.

 

Kao nega pre kupke: Nanesite 1-2 pumpice i umasirajte na suve dužine i krajeve kose. Ostavite da deluje najmanje 5 minuta ili tokom cele noći, dan pre pranja kose. Sutradan isperite i nastavite sa šamponiranjem.

 

Sastav:
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL / OLIVE FRUIT OIL, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / JOJOBA SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, PARFUM / FRAGRANCE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, TOCOPHEROL, AQUA / WATER / EAU, MEL EXTRACT / HONEY EXTRACT, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011471

Pregled

Napišite vaš komentar

Curl Manifesto Huile Sublime Repair (negujuće ulje za kosu) 50ml

Kérastase Curl Manifesto kolekcija namenjena je za hidrirajuću negu za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Veoma negujuće ulje za kosu i skalp sa formulom obogaćenom Manuka medom i Ceramidom za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje