Delovanje:
Kosa je obnovljena, nahranjena, pod kontrolom i jača. Vlakna kose su zaštićena od toplotnih alata za oblikovanje do 230°C. Sušenje fenom je savršenije definisano, ravnanje presom je lakše, a kovrdžanje se bolje kontroliše. Kosa je svilenkasta i blistava lepotom.

 

Ključni sastojci proizvoda:

- Kompleks 230: nova termoaktivna tehnologija formirana od 2 jonska polimera. Aktiviran toplotom, ovaj moćni kompleks formira lepljivi mikro-gel koji pomaže izgledu kose zatvaranjem ljuski i popunjavanjem pukotina

- Derivat šećerne trske: oblaže kosu neprimetnom i ultra laganom zaštitnom barijerom kako bi se kosa hidrirala

- Ulja kamelije i moringe, pamučni proteini: dragocena biljna ulja neguju i omekšavaju kosu, dok proteini pamuka pomažu u jačanju.

 

Način upotrebe:
Kao krema za stilizovanje ili zaglađivanje kose: nanesite na vlažnu ili suvu kosu po dužini i na krajevima, pre upotrebe alata za toplotno oblikovanje kose (fen, presa). Kao regenerator: ​​naneti na suvu kosu, po dužini i na krajevima.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, C13-15 ALKANE, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLYL METHICONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, STEARYL ALCOHOL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, HYDROLYZED COTTONSEED PROTEIN, POLYQUATERNIUM-28, DIMETHICONE, CITRIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM-47, DISODIUM EDTA, CETEARETH-33, PVM/MA COPOLYMER, DIMETHICONOL, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRAL, EUGENOL, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011366

Pregled

Napišite vaš komentar

Hair Rituel by Sisley La Crème 230 150ml

Restorativna nega kose aktivirana toplotom. Obnovljena i nahranjena, kosa je jača i izgleda svilenkasta i puna lepote. Krema za negu kose koja se ne ispira, obogaćena dragocenim biljnim uljima i kompleksom 230 koji se aktivira toplotom. Obnavlja, hrani i raspetljava kosu. Štiti vlakna kose od toplotnih alata za oblikovanje do 230°C.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje