Delovanje:
Dubinski hranljivi balzam pre šamponiranja za oštećenu, suvu i lomljivu kosu. Obogaćen dragocenom kombinacijom biljnih ulja, deluje na vlakna kose i intenzivno hrani, obnavlja i restrukturira. Tekstura „svilenkastog balzama“ koja se trenutno pretvara u ulje za čulno iskustvo.

 

Nanošenje preko noći za intenzivno obnavljanje: trenutno se tekstura kose vidljivo transformiše. Kosa je intenzivno nahranjena i obnovljena, a kosa je sjajna, svilenkasta i sjajna.

 

30-minutna aplikacija za ekspresnu ishranu: kosa je nahranjena, mekša i svilenkasta. Podatniji je, kovrdžanje je kontrolisano.

 

Ključni sastojci proizvoda:

- 18-MEA analog: postavlja se na oštećene delove, ojačavajući zaštitnu barijeru kose kako bi se obezbedila optimalna popravka

- Ceramide Analogue: ključni sastojak „razbijača“ koji jača unutrašnju strukturu lipida i poboljšava otpornost kose. Kosa je restrukturirana za optimalno dejstvo protiv lomljenja i pucanja

- ši ulje: zaglađuje kutikulu, poboljšava sjaj kose, hrani i ograničava dehidraciju kose

- ulje makadamije: hrani, omekšava i revitalizira suvu i oštećenu kosu istovremeno je štiti od isušivanja

- babassu ulje: hrani kosu bez utezanja

- moringa ulje: obnavlja lipidni kapital kose, intenzivno oblaže vlakna kako bi zagladila suvu i oštećenu kosu

 

Dobitnik nagrada "2020 Allure Best of Beauty Award" i "2021 Glamour Beauty Award Winner".

 

Način upotrebe:
Nanesite na suvu kosu jednom nedeljno. Nanesite balzam po dužini i po krajevima, koncentrišući se na oštećena mesta. Ne nanositi na kožu glave. Dozvolite da dobro prodre. Ostavite preko noći ili 30 minuta pre šamponiranja. Navlažite kosu, a zatim isperite šamponom.

 

Količina proizvoda za nanošenje zavisi od tipa kose:

- za finu, kratku ili kosu srednje dužine: naneti jednu veličinu grožđa

- za gustu, veoma suvu ili dugu kosu: naneti 2 do 3 veličine grožđa

 

Vreme tretmana:

- primena preko noći za intenzivno restorativno delovanje

- 30-minutna aplikacija za ekspresnu ishranu kose

 

Sastav:
BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, PARFUM/FRAGRANCE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, HYDROLYZED RICE PROTEIN, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, BEHENIC ACID, STEARIC ACID, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, AMINOETHYL PROPANEDIOL, CITRIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, LIMONENE, CITRAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125g

005680011449

Pregled

Napišite vaš komentar

Hair Rituel by Sisley Restructuring Nourishing Balm (balzam za oštećenu, suvu i lomljivu kosu) 125g

Dubinski hranljivi balzam pre šamponiranja za oštećenu, suvu i lomljivu kosu. Deluje na vlakna kose i intenzivno hrani, obnavlja i restrukturira.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje