Delovanje:
Sprej za volumen – tekstura i gustina podržava kosu od korena i pruža izgled povećane teksture i volumena za dugotrajan efekat podizanja. Prijatno miriše kosu. Lagana tekstura ne ostavlja kosu lepljivom. Otporan na vlagu. Nakon nanošenja, daje kosi vidljiv volumen od korena do vrhova. Vremenom, kosa postaje jača.

 

Prednosti proizvoda:

- bosvellia guma: dodaje teksturu i oblaže kosu, pruža podršku od korena za efekat podizanja

 smola za volumen: daje telo

- proteini pirinčanih mekinja: efekat povećanja volumena

- pro-vitamin B5: daje sjaj kosi

 

Način upotrebe:
Na vlažnoj kosi, pre sušenja ili oblikovanja, držite 20cm dalje i prskajte po vrhu i sa svake strane glave, podižući kosu. Može se nanositi i za doterivanje suve kose. Ne ispirati.

 

Sastav:
WATER/EAU (AQUA), ALCOHOL DENAT., POLYIMIDE-1, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, PEG-12 DIMETHICONE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, BOSWELLIA SERRATA RESIN EXTRACT, TOCOPHEROL, BUTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM BENZOATE, LIMONENE, CITRAL, EUGENOL, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680013853

Pregled

Napišite vaš komentar

Hair Rituel by Sisley Volumizing Spray 150ml

Lagana i prozračna nega kose sa ključnim sastojcima i svojstvima na bazi biljaka za poboljšanje izgleda teksture i volumena.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje