Delovanje:
Formula sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla* i osigurava kontrolu frizz efekta do 72 sata** u uslovima 80% vlage u vazduhu. Idealno za normalnu i gušću kosu. Kosa je, nakon upotrebe, mekana i pokretljiva. Ovaj višenamenski proizvod za stilizovanje kose se može koristiti za sušenje kose na vazduhu, ali je dizajniran i za upotrebu sa toplotnim uređajima jer pruža zaštitu od toplote do 230°C.

 

Benefiti proizvoda:

- 99% sastojaka prirodnog porekla*

- do 72 sata zaštite od vlage u uslovima 80% vlažnosti vazduha**

- zaštita od toplote do 230 °C

- čuva prirodni pokret kose

- kosa je mekana na dodir i zdravog sjaja

 

*1% sastojaka neophodno je za osiguranje senzornih kvaliteta i stabilnosti proizvoda.

**Instrumentalni test nakon nanošenja kupke, nege i mleka bez ispiranja.

Izvor: Kérastase.

 

Način upotrebe:
Nanesite na mokru ili peškirom prosušenu kosu. Uzmite 2 do 4 potiska pumpice, u zavisnosti od dužine i debljine kose. Nanesite proizvod sve do krajeva kose, a zatim ga češljem ravnomerno rasporedite. Nastavite sa feniranjem ili sušenjem kose na vazduhu.

 

Sastav:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Undecane, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Hydroxypropyl Guar, Stearamidopropyl Dimethylamine, Tridecane, Cetyl Esters, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, Tartaric Acid, Linalool, Caramel, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Citral, Tocopherol, Parfum / Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011417

Pregled

Napišite vaš komentar

Aura Botanica Lait de Soie (mleko za zaglađivanje kose) 150ml

Kérastase Aura Botanica kolekcija namenjena je za zdrav izgled svih tipova kose. Aura Botanica je profesionalna, luksuzna linija za negu kose bogata sastojcima prirodnog porekla. Zaglađujuće mleko koje se ne ispira za disciplinu kose, mekani efekat svilene kose i zdrav sjaj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje