Delovanje:
Krema koja se ne ispira za definiciju kovrdžave kose, sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla*, pruža konturu i oblik kovrdžama, bez krutosti. Prirodne kovrdže su poboljšane, gipke, glatke i održavaju svoj prirodni oblik. U uslovima vlage vazduha od 80%, kovrdže su zaštićene od frizz efekta do 72 sata**. Ovaj višenamenski proizvod za teksturu se može koristiti za sušenje kose na vazduhu, a takođe je dizajniran i za upotrebu prilikom sušenja kose toplotnim uređajima jer pruža zaštitu od toplote do 230 °C.

 

Benefiti proizvoda:

- konturisanje i definicija kovrdži bez krutosti

- 98% sastojaka prirodnog porekla*

- anti frizz zaštita 72 sata pri 80% vlage u vazduhu**

- zaštita od toplote do 230 °C

- kosa je meka na dodir i zdravog sjaja

 

*Preostalih 2% sastojaka neophodno je za osiguranje senzornih kvaliteta i stabilnosti proizvoda.

**Instrumentalni test nakon nanošenja kupke, nege i kreme za definiciju kovrdžave kose.

Izvor: Kérastase.

 

Način upotrebe:
Nanesite 2 do 4 pumpice na opranu, peškirom prosušenu kosu na dužine i krajeve. Ostaviti da se kosa osuši na vazduhu ili nastaviti sa feniranjem ili upotrebom difuzera.

 

Sastav:
Aqua / Water, Glyceryl Stearate Se, Glycerin, Cetyl Esters, Algin, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Decyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Pentylene Glycol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Citral, Tocopherol, Parfum / Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011416

Pregled

Napišite vaš komentar

Aura Botanica Crème de Boucles (krema za definiciju kovrdžave kose) 150ml

Kérastase Aura Botanica kolekcija namenjena je za zdrav izgled svih tipova kose. Aura Botanica je profesionalna, luksuzna linija za negu kose bogata sastojcima prirodnog porekla. Krema koja se ne ispira za definiciju kovrdžave kose, sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla*, pruža konturu i oblik kovrdžama, bez krutosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje