Delovanje:
Obnavlja i ojačava oštećene veze, štiti kosu i pruža joj regeneraciju. Koristi se kao prvi korak u dvofaznom sistemu sa Olaplex Nº3 Perfector za jačanje i regeneraciju svih vrsta oštećenja kose.

 

Naučno je dokazano da korišćenjem dvofaznog sistema kosa postiže 68% više regeneracije.

 

Način upotrebe:
Nanesite na suvu kosu, koju ste prethodno podelili u sekcije. Ostavite da deluje 10 minuta, zatim naneti Olaplex Nº3 od korena do vrhova. Raščešljati kosu i ostaviti da deluje još 10 minuta. Isprati, pa oprati šamponom Olaplex Nº4, i završiti negu regeneratorom Olaplex Nº5.

 

Sastav:
WATER (AQUA/EAU), BIS-AMINOPROPYL DIGLYCOL DIMALEATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 155ml

005680012377

Pregled

Napišite vaš komentar

Nº0 Intensive Bond Building Hair Treatment 155ml

Prajmer za maksimalni oporavak hemijski tretirane kose. Profesionalni tretman koji priprema kosu za dubinsku obnovu. Sadrži najveću dozu Olaplex tehnologije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje