• Novo
    L'Oréal Professionnel Metal Detox Créme Haute Protection Professionnel 100ml | apothecary.rs
    L'Oréal Professionnel Metal Detox Créme Haute Protection Professionnel 100ml | apothecary.rs
    L'Oréal Professionnel Metal Detox Créme Haute Protection Professionnel 100ml | apothecary.rs

Delovanje:
Formula sa UV filterom, pomaže u zaštiti kose od oštećenja izazvanog UV zračenjem, češljanjem i izlaganju toplotnim uređajma do 230°C³. Pruža 72 sata hidratacije i anti-frizz efekta³, čak i na visokim nivoima vlažnosti vazduha. Takođe, kosa je zdravog izgleda, intenzivno hidrirana i ojačana, sa 83% više definicije³, lakša za rukovanje i oblikovanje, mekša i glatkija. Njegova lagana tekstura se trenutno upija i ne otežava vlas. Pogodna je za sve teksture kose, bojenu, oštećenu, posvetljenu i prirodnu kosu.

 

¹Instrumentalni test: Metal Detox pred tretman + tehnička usluga + šampon + maska.

²Instrumentalni test nakon 10 aplikacija.

³Instrumentalni test nakon upotrebe Metal Detox zaštitne kreme.

Izvor: L'Oréal Professionnel.

 

Način upotrebe:
Nanesite svakodnevno na kosu prosušenu peškirom. Počnite sa 1-2 pumpice i ravnomerno rasporedite od dužina do krajeva. Dodajte još po potrebi u zavisnosti od dužine i debljine kose, ali ne više od 4 pumpice. Ne ispirati. Nastavite sa feniranjem ili sušenjem prirodnim putem.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, BUTYLENE GLYCOL, AMINOPROPYL DIMETHICONE, ISODODECANE, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCINE, PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER, UNDECANE, CAPRYLYL GLYCOL, SCLEROTIUM GUM, TRIDECANE, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, COUMARIN, POTASSIUM LAURATE, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM BENZOATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680014799

Pregled

Napišite vaš komentar

Metal Detox Créme Haute Protection Professionnel 100ml

Metal Detox linija sprečava lomljenje kose i promenu boje¹. Metal Detox zaštitna krema koja se ne ispira, koncentrovana sa 1% glikoamina, pomaže u uklanjanju viška metala bakra² u vašoj kosi i štiti od novih naslaga čestica, kako bi se sprečilo lomljenje kose i promena boje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje