Delovanje:
Gel-krema za definiciju kovrdžave kose obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Ovaj proizvod kombinuje hidratantna svojstva kreme i definiciju gela za kontrolu friza tokom 24 sata*.

 

Benefiti proizvoda:

– pruža definiciju kordžavoj kosi i ističe volumen

– intenzivno hidrira kosu

– štiti od friz efekta i definiše oblik kovrče i održava ga tokom 24h*

 

*Instrumentalni test nakon curl Kérastase Manifesto gel-kreme.

Izvor: Kérastase.

 

Način upotrebe:
Za talasastu i kovrdžavu kosu: Nanesite na suvu ili peškirom prosušenu kosu, 2-4 pumpice, u zavisnosti od dužine kose i debljine vlasi. Nežno rasporedite i definišite kovrdže prstima.

 

ZA veoma kovrdžavu kosu: Nanesite 2-4 pumpice u zavisnosti od dužine kose i debljine vlasi. Nanosite u sekcijama i pažljivo definišite svaku kovrdžu kako biste osigurali pravilan oblik kovrdže. Stilizujte po želji. Nastavite sa sušenjem kose na vazduhu ili difuzerom.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, HYDROXYPROPYL GUAR, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, SCLEROTIUM GUM, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, MEL EXTRACT / HONEY EXTRACT, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011473

Pregled

Napišite vaš komentar

Curl Manifesto Gelée Curl Contour (gel krema za definiciju kovrdži) 150ml

Kérastase Curl Manifesto kolekcija namenjena je za hidrirajuću negu za kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu. Gel-krema za definiciju kovrdžave kose obogaćena Manuka medom i ceramidom za talasastu, kovrdžavu i veoma kovrdžavu kosu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje