• Novo
    Color Wow Extra Strength Dream Coat Ultra-Moisturizing Anti-frizz Treatment 200ml | apothecary.rs
    Color Wow Extra Strength Dream Coat Ultra-Moisturizing Anti-frizz Treatment 200ml | apothecary.rs
    Color Wow Extra Strength Dream Coat Ultra-Moisturizing Anti-frizz Treatment 200ml | apothecary.rs

Delovanje:
Color Wow Extra Strength Dream Coat tretman ima revolucionarnu tehnologiju aktiviranu toplotom koja obezbeđuje moćnu zaštitu od vlage, plus dodatnu vlagu. On zatvara kutikulu i zadržava vlagu kako bi izuzetno dehidrirana i kovrdžava kosa ostala glatka i otporna na kovrdžanje, čak i pri najvećoj vlažnosti.

 

Istaknuti sastojci:

- kompleks protiv vlage: otporan na vlagu, sprečava kovrdžanje, dodaje sjaj i pruža toplotnu zaštitu

- mešavina polimera: stvara zaptivač, zadržava vlagu i samu vlažnost

- glicerin: snažan humektant vlaži kako bi se sprečilo isušivanje

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Takođe je veganski, bez glutena, bez okrutnosti i dolazi u ambalaži koja može da se reciklira. Ovaj tretman je bez mirisa.

 

Način upotrebe:
Za aktiviranje je potrebno feniranje sa zatezanjem. Operite kosu šamponom, stavite regenerator i osušite peškirom. Podelite kosu na delove. Poprskajte sprej obilno i ravnomerno na vlažnu (ne mokru) kosu da biste je potpuno zasitili. Nemojte da nanosite druge proizvode za stilizovanje dok je kosa mokra. Možete da nanesete proizvode za stilizovanje nakon feniranja. Ako koristite presu za ispravljanje kose, temperatura ne bi trebalo da prelazi 190 °C.

 

Sastav:
WATER / AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, POLYSILICONE-29, VP / METHACRYLAMIDE / VINYL IMIDAZOLE COPOLYMER, SILICONE QUATERNIUM-18, GLYCERIN, TRIDECETH-6, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, POLYIMIDE-1, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, TRIDECETH-12, SODIUM BENZOATE, CHLORPHENESIN, POTASSIUM BENZOATE, PHENYLPROPANOL, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014882

Pregled

Napišite vaš komentar

Extra Strength Dream Coat Ultra-Moisturizing Anti-frizz Treatment 200ml

Snažan tretman koji čini izuzetno suvu, dehidriranu i kovrdžavu kosu svilenkastom, sjajnom i bez kovrdžanja. Color Wow Extra Strength Dream Coat je tretman protiv kovrčanja kose. Zaključava i blokira vlagu. Sprečava da se kosa ponovo vrati u kovrdžavo stanje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje