Delovanje:
Color Wow Dream Coat Supernatural Spray anti-frizz revolucionarna, lagana, toplotno aktivirana polimerna tehnologija zaglađuje i uglađuje kosu, formirajući nevidljivu matricu koja deluje kao vodoodbojna „kabanica“. Osigurava glatku, sjajnu, staklastu teksturu koja održava kosu bez kovrdžanja i traje tri do četiri pranja šamponom.

 

Istaknuti sastojci proizvoda:

- kompleks protiv vlage: otporan na vlagu, sprečava kovrdžanje, dodaje sjaj i pruža toplotnu zaštitu

- ekstrakt kamilice: štiti boju i obogaćuje sjaj - glicerin: obezbeđuje vlagu za zdravu, sjajnu kosu

 

Dream Coat koristi revolucionarnu, toplotno aktiviranu polimernu tehnologiju koja je lagana kao pero. Neće otežati kosu niti je ostaviti masnom. Kada se aktivira toplotom vašeg fena zajedno s laganom napetošću četke, Dream Coat formira nevidljivu, hidrofobnu matricu koja radi dve stvari:

 

- komprimuje svaki pramen u uglađen, svilenkast, gipki oblik

- oblaže svaki pramen u laganu, neprimetnu „kabanicu“ koja odbija vlagu

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Takođe je veganski, bez glutena, bez okrutnosti i dolazi u ambalaži koja može da se reciklira.

 

Način upotrebe:
Ovaj sprej zahteva feniranje sa zatezanjem kose kako bi se aktivirao. Operite kosu šamponom, nanesite regenerator i lagano osušite peškirom da biste uklonili višak vode. Podelite kosu na delove. Raspršite sprej obilno i ravnomerno na vlažnu (ne mokru) kosu kako bi se potpuno zasitila. Nemojte da nanosite druge proizvode za stilizovanje dok je kosa mokra. Možete naneti proizvode za stilizovanje nakon što završite feniranje.

 

Sastav:
WATER / AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, POLYSILICONE-29, SILICONE QUATERNIUM-18, GLYCERIN, TRIDECETH-6, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, TRIDECETH-12, SODIUM BENZOATE, CHLORPHENESIN, POTASSIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014880

Pregled

Napišite vaš komentar

Dream Coat Supernatural Spray 200ml

Napredna formula protiv kovrdžanja ostavlja kosu super sjajnom, staklastom i ultra glatkom. Revolucionarna tehnologija blokiranja vlage sprečava je da poremeti vaš stil. Sprej daje ravnu, talasastu ili kovrdžavu kosu sklonu kovrdžanju svilenkastom, staklastom i bez kovrdžanja danima. Sprej je namenjen za sve tipove kose, a idealan je za suvu kosu sklonu kovrdžanju ili farbanu kosu. Savršeno za ekstenzije. Bezbedan za kosu tretiranu keratinom. Blokira vlagu kako bi se sprečilo kovrdžanje. Ostavlja kosu svilenkastom, gipkom i sjajnom. Traje do tri do četiri pranja šamponom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje