Delovanje:
Color Wow Dream Cocktail Carb-Infused Thickening Leave In tretman koji se ostavlja na kosi napravljen je sa toplotnom zaštitom, a aktivira se kada kosu sušite fenom. Sadrži kompleks na bazi ugljenih hidrata (celuloza, skrob, ovsene mekinje) koji se toplotom vezuju za pramenove kose, dodajući bestežinsku masu svakoj vlasi, tako da čak i fina, tanka kosa izgleda punije i gušće.

 

Istaknuti sastojci proizvoda:

- modifikovan kukuruzni skrob: zgušnjava i poboljšava izgled pramenova kose

- hidrolizovani protein kinoe: vidljivo dodaje masu i debljinu kosi

- ovseni beta glukan: poboljšava snagu kose, sposobnost češljanja i sjaj

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Takođe je veganski, bez glutena, bez okrutnosti i dolazi u ambalaži koja može da se reciklira.

 

Način upotrebe:
Nakon šamponiranja i kondicioniranja, kosu lagano osušite peškirom. Dobro protresite bočicu, a zatim nanesite jednu do tri pumpice kroz kosu, počevši od 2cm do 3cm ispod dela pa do vrhova. Ne ispirati. Stilizujte toplotom kako biste aktivirali proizvod.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-4, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-11, PEG-12 DIMETHICONE, SILICONE QUATERNIUM-18, PPG-26-BUTETH-26, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIDECETH-6, CORN STARCH MODIFIED, FRAGRANCE / PARFUM, HYDROLYZED QUINOA, DISODIUM EDTA, TRIDECETH-12, HYDROLYZED KERATIN, CAPRYLYL GLYCOL, BETA GLUCAN (OAT), 1,2-HEXANEDIOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014888

Pregled

Napišite vaš komentar

Dream Cocktail Carb-Infused Thickening Leave In Treatment 200ml

Tretman za finu, tanku kosu za zgušnjavanje i povećanje volumena koji čini kosu većom i punijom. Trenutno se zgušnjava za puniji izgled kose. Tretman za zgušnjavanje aktivira se toplotom. Sa tri vrste toplotne zaštite za kosu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje