Delovanje:
Sisley šampon za ravnanje sa uljem Moringe nežno čisti i obezbeđuje vitamine i minerale neophodne za vitalnost vlasišta i kose. Njegova formula ima koristi od koktela efikasnih aktivnih sastojaka koji ciljaju i na dlaku i na vlakna. Svež miris dizajniran je da dopuni efikasnost aktivnih sastojaka. Fluidna tekstura koja se u dodiru sa vodom pretvara u delikatnu i kremastu penu.

 

Aktivne supstance i sastojci:

- vitalizirajući kompleks: (cink, bakar, magnezijum, vitamin B6, vitamin E acetat, provitamin B5): podstiče vitalnost kose

- alfa-bisabolol prirodnog porekla: umiruje

- proteini pamuka: obnavljaju proteinsku strukturu kose

- analozi ceramida: punilo za razbijanje, obnavlja lipidnu strukturu vlakana kose i vraća koheziju kutikule

- shea ulje: zaglađuje kutikulu, poboljšava sjaj, ograničava dehidraciju

- ulje semena livadske pene: oblaže, raspetljava, poboljšava sjaj i ograničava dehidraciju

 

Način upotrebe:
Nanesite malu količinu šampona na mokru kosu. Umasirajte u kožu glave, sve do krajeva. Dodajte vodu u penu. Dobro isprati čistom vodom. Izbegavati kontakt sa očima.

 

Sastav:
WATER / EAU (AQUA), SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, GLYCERIN, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AMODIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE TRIOLEATE, FRAGRANCE (PARFUM), PANTHENOL, BISABOLOL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, PYRIDOXINE HCL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, HYDROLYZED COTTONSEED PROTEIN, COPPER GLUCONATE, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, BIOTIN, ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, C13-15 ALKANE, CETYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM-22, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, PEG-8, PEG-8/SMDI COPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, CITRAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013860

Pregled

Napišite vaš komentar

Hair Rituel by Sisley ③ Straightening Shampoo With Moringa Oil 200ml

Sisley šampon za negu kose sa svojstvima zaglađivanja dizajniran je za nežno čišćenje i revitalizaciju kože glave i kose. Kosa je sjajnija i puna energije. Kosa je vidljivo ispravljena, dok je kovrdžanje kontrolisano.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje