Delovanje:
Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur je kupka za uklanjanje kalcifikacije, obnavljajući šampon za sve tipove previše obrađene ili oštećene kose. Ovaj kupka profesionalnog nivoa bez sulfata¹ nežno čisti kožu glave i kosu dok uklanja kalcijum, što dodatno slabi tretiranu kosu. Kosa se popravlja iznutra prema spolja, lomljenje se smanjuje, a zdraviji izgled joj se vraća. Bela kremasta kupka se pretvara u luksuznu penu, čije se dvostruko dejstvo bori protiv predoziranja kalcijumom iz tvrde vode koja napada već oštećenu ili izbeljenu kosu, ostavljajući je beživotnom. Takođe obnavlja keratinske veze unutar vlasi, popravljajući kosu u srži. Nakon upotrebe Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur kosa će biti glatka, sjajnija i osvežena.

 

Prednosti proizvoda:

- nežno čisti kožu glave i kosu

- uklanja predoziranje kalcijumom

- pomaže u neutralisanju lomljenja i beživotnosti kose

- popravlja kosu u srži

 

Kupka ponovo stvara 99% prvobitne snage kose², gde je kosa sjajnija za 73%³. dva puta glatkija³, dok je kosa jača za 93%³

 

Boca Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur kupke za kosu je napravljena od 95% reciklirane plastike⁴.

 

¹Instrumentalni test.

²Instrumentalni test nakon 6 nanošenja Kérastase Première Concentre + Bain + Fondant/Masque (proizvodi se prodaju zasebno).

³Instrumentalni test.

⁴Izuzev poklopca, boje i aditiva.

Izvor: Kérastase.

 

Première je prva Kérastase kolekcija koja oslobađa oštećenu kosu od nakupljanja kalcijuma. Otkrijte moćne sastojke, dizajnirane da povrate snagu i sjaj kosi kroz luksuznu tehniku nanošenja slojeva.

 

Kérastase je jedan od vodećih svetskih luksuznih brendova za profesionalnu negu kose. Više od 55 godina izgradio je svoju reputaciju na pružanju izuzetnih performansi na koži glave i kose kroz izuzetne proizvode i tretmane po meri. Kérastase je osnovan 1964. godine od strane naučnih timova iz L'Oréal Advanced Research centra u vreme kada se nega kose odnosila isključivo na pranje. Od tada Kérastase napredna istraživanja dovode u pitanje konvencije: u svetu u kome se rutina kose odnosila isključivo na higijenu, Kérastase je izmislio negu kose. Neprestano pionir u umetnosti nege, Kérastase je izumeo šampon za prvu negu, prvu negu kože glave, masku za prvu negu i serum za prvu negu. Profesionalna luksuzna nega zasnovana na nauci u savezu sa profesionalnom ekspertizom najboljih frizera na svetu. Kérastase pruža svakoj zahtevnoj kosi visokoefikasna, personalizovana i luksuzna rešenja za negu.

 

Način upotrebe:
Kupku naneti na mokru kosu, potom nežno umasirati i isprati čistom vodom.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, PARFUM / FRAGRANCE, PPG-5-CETETH-20, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-BETAINE, CITRIC ACID, DIVINYLDIMETHICONE / DIMETHICONE COPOLYMER, AMODIMETHICONE, SODIUM HYDROXIDE, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-10, CARBOMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, LIMONENE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, BENZOIC ACID, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, GLYCINE, POLYSORBATE 21, TRIDECETH-6, LINALOOL, C12-13 ALKETH-23, C12-13 ALKETH-3, CITRAL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680014694

Pregled

Napišite vaš komentar

Première Bain Décalcifiant Réparateur (kupka za kosu) 250ml

Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur je kupka za uklanjanje kalcifikacije koji obnavlja oštećenu kosu. Kupka bogatog dvostrukog dejstva deluje iznutra i spolja na uklanjanje kalcijuma i jačanje i obnavljanje oštećene kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje