Delovanje:
Vichy Dercos šampon protiv peruti za suvu kosu reguliše mikrobiom (mikroorganizme koji se prirodno nalaze na koži) i uklanja 100% vidljive peruti.

 

Delotvornost potvrđena od strane potrošača:

- uklanja do 100% vidljive peruti¹

- vraća ravnotežu mikrobioma nakon 4 nedelje²

- umiruje vlasište, ublažava svrab i osećaj neprijatnosti na koži

 

6 kliničkih istraživanja. 3 opservaciona istraživanja. Ispitano na više od 2600 pacijenata.

 

¹Ispitivanje korisnika sprovedeno na 295 ispitanika nakon 2 nedelje redovne upotrebe – Italija.

²Kliničko ispitivanje sa praćenjem glavnih mikroorganizama uključenih u nastanak peruti sprovedeno na 56 ispitanika sa 3 primene nedeljno u periodu od 4 nedelje.

Izvor: Vichy

 

Način upotrebe:
Naneti teksturu na vlažnu kosu i vlasište. Ostaviti da deluje 2 minuta, kružnim pokretima lagano masirati, a zatim isprati. PRVA FAZA TRETMANA: Za delovanje u kritičnim slučajevima: koristiti 3 puta nedeljno u periodu od 4 nedelje. DRUGA FAZA ODRŽAVANJA: Za sprečavanje ponovne pojave peruti: koristiti šampon jednom nedeljno.

 

Sastav:
AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCOL DISTEARATE, DIMETHICONE, COCO-BETAINE, GLYCERIN, CARBOMER, CI 19140 / YELLOW 5, CITRIC ACID, MENTHOL, 2-OLEAMIDO-1, 3-OCTADECANEDIOL, PPG-5-CETETH-20, SALICYLIC ACID, SELENIUM SULFIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM / FRAGRANCE. VICHYDERCOSVICHYDERCOS

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 390ml

005680014085

Pregled

Napišite vaš komentar

Dercos Anti-dandruff DS (šampon protiv peruti za suvu kosu) 390ml

Šampon protiv peruti koji reguliše mikrobiom i uklanja 100% vidljive peruti. Za muškarce i žene koji pate od peruti i/ili iritacija i koji imaju suvu kosu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje