Delovanje:
Tehnologija mikrobioma sa selenom DS* dokazano vraća ravnotežu mikrobiomu kože glave (reč je o mikroorganizmima koji se prirodno nalaze na koži). Koža glave ponovo postaje zdrava: perut je nestala, svrab ublažen.

 

Delotvornost potvrđena od strane potrošača*:

- vidljiva i trenutna efikasnost: 96%

- sprečava ponovno pojavljivanje peruti: 92%

- umirujuće dejstvo na kožu glave: 97%

- čini se efikasniji u borbi protiv peruti od drugih isprobanih tretmana: 91%

 

100% uklanja perut. Ublažava svrab. Sprečava ponovno pojavljivanje peruti tokom 6 nedelja. Dermatološki testirano.

 

*Izvor: Vichy

 

Način upotrebe:
Tokom prvog nanošenja, ostavite da deluje 2 minuta, zatim isperite. Prilikom narednih šamponiranja, blago masirajte, zatim isperite-tretman traje 4 nedelje. U slučaju kontakta sa očima, odmah ih isperite.

 

Sastav:
AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCOL DISTEARATE, COCO-BETAINE, GLYCERIN, DIMETHICONE, CARBOMER, CI 19140 / YELLOW 5, CITRIC ACID, MENTHOL, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PPG-5-CETETH-20, SALICYLIC ACID, SELENIUM SULFIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM / FRAGRANCE. VICHYDERCOS

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 390ml

005680014083

Pregled

Napišite vaš komentar

Dercos Anti-dandruff DS (šampon protiv peruti za normalnu ili masnu kosu) 390ml

Šampon protiv peruti koji reguliše mikrobiom i uklanja 100% vidljive peruti. Za muškarce i žene koji pate od peruti i/ili iritacija i koji imaju normalnu ili masnu kosu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje