Delovanje:

Patentirana tehnologija za obnovu kose na molekularnom nivou obnavlja 2 godine oštećenja, u jednoj upotrebi. Kada je kosa oštećena, molekularna struktura između peptida je ugrožena. Kosa puca i postaje slaba. Obogaćena sastojcima za zaštitu veza između peptida i 5 aminokiselina, Absolut Repair Molecular linija obnavlja molekularnu strukturu kose i vraća joj snagu i elastičnost.

 

Profesionalni šampon, obogaćen sistemom za zaštitu veza između peptida i 5 aminokiselina za obnovu molekularne strukture na kutikuli. Bogata formula koja čisti, raspetljava kosu i pruža visok nivo nivo nege. Kosa je jača i negovanija, sa poboljšanom elastičnošću i pokretljivošću.

 

Način upotrebe:
Nanesite na mokru kosu. Utrljavajte dok ne dobijete bogatu penu. Isperite. Negu nastavite sa Absolut Repair Molecular serumom (prodaje se zasebno) koji se ispira i maskom (prodaje se zasebno) koja se ne ispira. U slučaju kontakta s očima, odmah ih temeljno isperite.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, PARFUM / FRAGRANCE, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PPG-5-CETETH-20, COCO-BETAINE, DIVINYLDIMETHICONE / DIMETHICONE COPOLYMER, AMODIMETHICONE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-10, CARBOMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, ARGININE, SALICYLIC ACID, BENZOIC ACID, POLYSORBATE 21, TRIDECETH-6, LINALOOL, C12-13 ALKETH-23, C12-13 ALKETH-3, GLYCINE, SERINE, TYROSINE, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLUTAMIC ACID, PHENOXYETHANOL. REPAIRMOLECULAR

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 300ml

005680014382

Pregled

Napišite vaš komentar

Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo 300ml

Absolute Repair Molecular šampon od L'Oréal Professionnel obnavlja lomljivu i ozbiljno oštećenu kosu. Luksuzna tekstura se pretvara u bogatu penu koja čisti i raspetljava kosu. Obogaćen je vezivnim peptidima i sa 5 aminokiselina koje obnavljaju kosu i pružaju intenzivnu negu. Za veću elastičnost, svilenkasti sjaj i lako kretanje kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje