Delovanje:
Aminexil je molekul protiv opadanja koji preporučuju apoteke i koji je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a zaštićen je sa dva patenta. Njegova efikasnost je dokazana u poređenju sa placebom. Sprečava otvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren i za njegovo bolje pričvršćivanje u kožu skalpa.

 

Laboratorije Vichy predlažu energetski šampon, dopunu tretmanima protiv opadanja, koji je jedini šampon s Aminexilom. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova.

 

*testovi in vitro.

 

Kosi se vraćaju snaga i vitalnost od korena do vrhova.

Jača kosa: kod 89% osoba.

Revitalizovana kosa: kod 90% osoba.

Izvor: Vichy

 

Hipoalergena formula. Njegova efikasnost je dokazana pod dermatološkim nadzorom.

 

Način upotrebe:
Nanesite šampon na kožu glave i mokru kosu. Nežno umasirajte i isperite. U slučaju kontakta sa očima odmah isperite. Šampon za čestu upotrebu.

 

Sastav:
Aqua/water, sodium laureth sulfate, citric acid, disodium cocoamphodiacetate, glycol distearate, ammonium hydroxide, carbomer, diaminopyrimidine oxide, disodium ricinoleamido mea-sulfosuccinate, hexylene glycol, niacinamide, panthenol, PEG-55 propylene glycol oleate, polyquaternium-10, propylene glycol, pyridoxine hcl, salicylic acid, sodium benzoate, sodium chloride, sodium hydroxide, parfum/fragrance.

 

Pakovanje: 200ml

005680010713

Pregled

Napišite vaš komentar

Dercos energetski šampon protiv opadanja kose 200ml

Jedini šampon sa Aminexilom, efikasnim molekulom protiv opadanje kose. Za muškarce i žene koji imaju problema sa slabim ili jačim opadanjem kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje