Delovanje:
Clarins Double Instant serum stvoren je 1985. godine, kada je Jacques Courtin-Clarins želeo da stvori eliksir mladosti, kao i najbolji proizvod protiv starenja kože lica. Ovaj serum do sada je reformulisan 8 puta i predstavlja simbol Clarinsove stalne inovacije. Serum je dobio naziv “dupli” jer se sastoji iz dve vrste komponenti – jedne koja je bazirana na vodi, i drugoj koja je bazirana na ulju. Obe dolaze u dodir i mešaju se tek na dlanu ruke prilikom upotrebe seruma.

 

Clarins Double Instant serum ima univerzalnu strukturu koja odgovara svim tipovima kože. Takođe, ovaj serum stimuliše svih 5 vitalnih funkcija kože (regeneracija, oksigenacija, ishrana, hidratacija i zaštita) i predstavlja kompletno anti-age delovanje namenjeno koži lica.

 

Način upotrebe:
Koristi se ujutru i/ili uveče, u zavisnosti od potrebe i stanja koželica, kao tretman ili tokom cele godine. Podesiti dozer na pumpici, pritisnuti pumpicu dva ili tri puta, između dlanova pomešati obe faze i naneti na čistu kožu lica i vrata, pre dnevne ili noćne kreme.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, PPG-3 MYRISTYL ETHER, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, DIPSACUS SYLVESTRIS EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, PROPANEDIOL, TROMETHAMINE, SILYBUM MARIANUM SEED OIL, CARBOMER, TOCOPHERYL ACETATE, ESCIN, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SQUALANE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, BUTYLENE/ETHYLENE.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje:

Clarins Double Serum 30ml

Clarins Nutri-Lumière Jour 15ml

Clarins Nutri-Lumière Nuit 15ml

005680010900

Pregled

Napišite vaš komentar

Double Serum & Nutri-Lumière age-defying programme poklon set

Započnite svoju rutinu nege kože lica jednim od najjačih seruma. Trenutni učinak Clarins Double Instant seruma je meka, blistava i jedra koža, kao i osećaj komfora, dok se kontinuiranom upotrebom postiže podmlađeni izgled kože, umanjenje vidljivosti proširenih pora i bora, kao i vidljivo glatka, čvrsta i lepša koža lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje