Delovanje:

Biotherm Pro-Retinol Eye Cream ima nežnu i meku upijajuću teksturu kreme napravljenu za predeo oko očiju. Ono što je jedinstveno u vezi s ovom kremom za predeo oko očiju je to što Biotherm kombinuje regenerativni Life Plankton™ sastojak s obnavljajućim Pro-Retinolom kako bi pojačao efikasnost. Posle samo nedelju dana upotrebe, vaša kontura oko očiju će izgledati svetlija i čvršća, a nakon mesec dana primetićete značajno smanjenje bora oko očiju. Jedinstvena tekstura balzama koji se topi odmah prodire u vašu kožu nakon nanošenja. Ova formula je posebno dizajnirana za područje oko očiju, a 95% je prirodna, 100% veganska i testirana pod oftalmološkom kontrolom. Iskusite prednosti ove moćne, ali nežne kreme za oči i smanjite pojavu bora oko očiju.

 

 

Iskusite moć Biotherm Blue Pro-Retinol Eye Cream, inovativne kreme za područje oko očiju protiv starenja koja daje efikasne rezultate koristeći najnoviju bionaučnu tehnologiju. Ova jedinstvena formula je napravljena u transformativnoj teksturi balzama koja se topi, i koja je posebno dizajnirana za delikatnu kožu oko očiju. Nakon prvog nanošenja, krema umiruje kožu, pružajući trenutnu udobnost, a zatim se brzo transformiše u lakšu teksturu koja nežno prodire u kožu za maksimalnu efikasnost.

 

Prema potrošačkom testu sprovedenom sa 96 ispitanika nakon 2 meseca upotrebe, 94% žena je smatralo da je tekstura koja se otapa savršeno dozirana da klizi u kožu¹. Biotherm Blue Pro-Retinol Eye Cream je klinički dokazana i krema koja donosi vidljivo uočenu efikasnost. Iskusite transformativnu moć ove kreme za predeo oko očiju sa retinolom i postignite svetliju, čvršću i mladalačkiju konturu očiju. Čak 95% žena primetilo je smanjenje bora oko očiju², kao i da je kontura očiju svetlija³ i čvršća⁴ od prve nedelje korišćenja proizvoda.

 

Prednosti proizvoda odmah⁴ nakon njegove upotrebe:

- čvrstoća +25,8%

- toniranost +50,4%

 

Prednosti posle 1 nedelje³ upotrebe proizvoda:

- tamni krugovi i podočnjaci su vidljivo smanjeni

- kontura očiju je vidljivo blistavija

 

Prednosti proizvoda posle 4 nedelje⁵ upotrebe proizvoda:

- ispravljaju se bore ispod očiju i fine linije

 

¹Korisnički test, 96 subjekata, posle 2 meseca.

²Klinička studija, 40 subjekata, posle 28 dana upotrebe proizvoda.

³Potrošački test, 99 subjekata, nakon 7 dana upotrebe proizvoda.

⁴Klinička studija, 24 subjekta, odmah nakon upotrebe proizvoda.

⁵Klinička studija, 51 subjekt, nakon 1 meseca upotrebe proizvoda. Klinički dokazano.

Izvor: Biotherm.

 

Biotherm ostaje veran Blue obavezama, gde je bočica ovog proizvoda napravljena od 40% recikliranog stakla, a poklopac napravljen od 100% PCR reciklirane plastike.

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™, najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Ujutru i uveče nanesite kremu za područje oko očiju u obliku zrna pirinča. Nežno utapkajte kremu za oči ispod i iznad konture očiju.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, LAURYL LAURATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERYL STEARATE SE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CAFFEINE, SODIUM LACTATE, SODIUM PHYTATE, ARGININE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, ADENOSINE, ALCOHOL, PROPANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CHLORPHENESIN, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680014379

Pregled

Napišite vaš komentar

Blue Pro-Retinol Eye Cream 15ml

Za visoku efikasnost protiv bora, Biotherm predstavlja nežnu kremu za konturu očiju. Otkrijte neverovatnu moć Biotherm Blue Pro-Retinol kreme za predeo oko očiju i uverite se u prednosti njenih svojstava protiv starenja kože. Sa visokim nivoom efikasnosti u smanjenju bora oko konture očiju, ova inovativna krema protiv bora je nežna, ali moćna.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje