Delovanje:
Vichy Homme nega nakon brijanja ujedinjuje snagu ojačavajuće Vichy vulkanske vode obogaćene mineralima i umirujući efekat kalcijuma koji obnavlja kožu i nudi dvostruko delovanje za osetljivu kožu. U trenutku umiruje kožu. Jača kožu nakon svakog brijanja. Vaša koža je ojačana i manje osetljiva na napade brijača.

 

U trenu¹:

- 60% manje iritacija

- 62% manje crvenila

- 79% manje osećaja peckanja

 

Za 15 dana²:

- koža je ojačana i manje osetljiva

 

Formula Vichy Homme Sensi Baume balzama posle brijanja obogaćena je Vichy vulkanskom vodom, i izuzetno pogodna za vašu osetljivu kožu lica i vrata.

 

¹Klinička merenja na 42 učesnika.

²Samoocenjivanje 42 muškarca.

Izvor: Vichy Homme.

 

Način upotrebe:
Nanesite na lice i vrat nakon brijanja.

 

Sastav:
AQUA / WATER, DIMETHICONE, GLYCERIN, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, ISOHEXADECANE, SORBITAN STEARATE, C13-14 ISOPARAFFIN, 2,6-DIMETHYL-7-OCTEN-2-OL, STEARYL ALCOHOL, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, POLOXAMER 338, DISODIUM EDTA, SUCROSE COCOATE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYAPATITE, LAURETH-7, EPERUA FALCATA BARK EXTRACT, DEXTRIN, LACTIC ACID, POLYACRYLAMIDE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680010615

Pregled

Napišite vaš komentar

Sensi Baume (balzam posle brijanja) 75ml

Balzam posle brijanja koji jača osetljivu kožu. Za muškarce sa osetljivom kožom koji žele da se oslobode osećaja peckanja i iritacija nakon brijanja. Preporučljivo za vrlo osetljivu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje