Delovanje:
Zagrejane oštrice imaju podesive nivoe temperature za postizanje optimalne udobnosti, dok ujedno imaju i Gilletteove najbolje oštrice u kombinaciji sa Flexdisc™ tehnologijom za održavanje kontakta sa kožom kako bi se omogućilo glatko brijanje. Pritiskom na dugme lako birajte između dva nivoa toplote (43°C i 50°C) da biste postigli optimalnu udobnost na osnovu željene temperature.

 

Bar za zagrevanje, sa četiri inteligentna toplotna senzora, zagreva se za manje od sekunde i distribuira ravnomernu i umirujuću toplotu na kožu. Pet najboljih Gilletteovih oštrica u kombinaciji sa Flexdisc™ tehnologijom namenjeno je za održavanje kontakta s kožom kako bi se pružilo glatko brijanje, ali i za maksimalnu isporuku toplote. Flexdisc konturiše vaše crte lica kako bi osigurao udobnost i kontakt sa barom za zagrevanje pri svakom potezu - bez obzira na to kako se brijete. GilletteLabs je dizajnirao brijač da bude potpuno vodootporan kako bi se obezbedilo da možete da ga koristite tokom brijanja nad lavaboom ili pod tušem.

 

Punjiva litijum-jonska baterija korišćena u naprednoj elektronici, traje do šest brijanja sa jednim punjenjem, u zavisnosti od upotrebe. Estetski dizajnirana, vrhunska aluminijumska ručka od cinka dodaje dah sofisticiranosti celokupnom izgledu i osećaju brijača.

 

Početni komplet sa grejanim oštricama dolazi sa brijačem, magnetnom bazom za punjenje i utikačem, kao i sa 2 GilletteLabs zamenske oštrice.

 

Način upotrebe:
Na vlažno lice, odnosno bradu, naneti penu ili gel za brijanje. Nežnim pokretima oblikovati bradu. Čuvati van domašaja dece. Imajte na umu da se samo GilletteLabs zamenske oštrice mogu koristiti sa GilletteLabs Heated Razor brijačem, dizajniranim isključivo za ovaj proizvod.

 

Sastav:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PARAFFINUM LIQUIDUM, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS(DI-T-BUTYL) PHOSPHITE, BHT, GLYCOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje:

1 GilletteLabs Heated Razor (zagrevajući brijač)

2 GilletteLabs zamenske oštrice

1 Magnetic Charging Dock (bar za zagrevanje / magnetna baza za punjenje)

1 Smart Plug (utikač za punjenje)

(neseser nije uključen u pakovanje)

005680013993

Pregled

Napišite vaš komentar

GilletteLabs Heated Razor Starter Kit

Gillette nudi zadovoljstvo brijanja poput vrućim peškirom u svakom potezu. GilletteLabs zagrejane oštrice aktiviraju se i isporučuju trenutnu toplotu za manje od jedne sekunde pritiskom na dugme, i pružaju primetno udobnije brijanje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje