• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Aleksandar MN Fertility aid MD za muškarce 60 tabl.

Delovanje:
Ferility Aid MD za muškarce sadrži sastojke koji mogu da doprinesu povećanju plodnosti kod muškarca, bez obzira da li se radi o blažim genetskim poremećajima ili stečenim poremećajima koji su nastali suled nezdravog načina života kao i uticaja zagađene sredine.

 

Na plodnost muškarca mogu uticati brojni faktori iz spoljašnje sredine, kao što su zagađenje, izloženost stresu, loša ishrana i slično. Ponekad način života doprinosi stanju neplodnosti više nego genetika. U takvim situacijama dolazi do sporijeg izlaska spermatozoida iz testisa. Proces stvaranja nove generacije zdravih spermatozoida traje 74 dana, a njihova maturacija (sazrevanje) još dve nedelje, što je oko 90 dana kako bi bili stvoreni potpuno novi speramtozoidi.

 

Način upotrebe:

Dva puta po 1 tableta dnevno uz obrok minimum 3 - 6 meseci.

 

Sastav:
Klinički dokazana kombinacija najkvalitetnijih mikronutrijenata sadrži selen, cink, mangan, jod, magnezijum, bakar, hrom i antioksidanase (L-carnitin, vitamin E, koenzim Q 10, beta karoten, vitamin C, vitamin B12, folnu kiselinu, pantotensku kiselinu, vitamin D3, vitamineB1, B2, B3, B6) u najoptimalnijim visokim dozama pogodnim za organizam.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje:
60 tableta

005680011001

Pregled

Napišite vaš komentar

Fertility aid MD za muškarce 60 tableta

Novi proizvod koji utiče na povećanje broja spermatozoida, njihovu pokretljivost, ali i kvalitet njihovog DNK, što često može biti uzrok muške neplodnosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje