Dostava proizvoda u celoj Srbiji

Dostava proizvoda u celoj Srbiji

Razvoj e-trgovine i kupovine preko interneta znatno je porastao tokom 2020. godine, usled pojave COVID-19 korona virusa. Upravo je to dovelo do velike ekspanzije kupovine preko interneta i ubrzanog sticanja navika da kupovinu proizvoda možemo da uradimo preko sajtova, radije nego da posećujemo prodavnice, drogerije i prodajna mesta. Iako naše kolege na fizičkim prodajnim mestima posvećuju puno pažnje higijeni i zaštiti prostora, potrebno je da budemo odgovorni i da se što manje izlažemo rizicima zaraze i krećemo u krugu većeg broja ljudi, kad god je to moguće.

Apothecary internet drogerije potpisala je ugovor sa Poštom Srbije, gde će kupljene proizvode isporučivati direktno na adresu kupaca na celoj teritoriji Srbije, odnosno u okviru distributivne mreže PostExpress*. Na taj način dodatno osiguravamo dostavljanje proizvoda čak i na najudaljenijim lokacijama u Srbiji, bez potrebe odlaska u prodavnice, drogerije i na prodajna mesta. Dostava kupljenih proizvoda vrši se u roku do 5 radnih dana.

Svaka kupovina u Apothecary internet drogeriji preko ukupnog iznosa od 5.000 dinara podrazumeva besplatnu kućnu isporuku ili isporuku na željenu adresu u Srbiji.

Kupovina proizvoda ispod ukupnog iznosa od 5.000 dinara podrazumeva naplatu poštarine u iznosu od 360 dinara.

*PostExpress distributivna mreža trenutno pokriva teritoriju Srbije, izuzev Kosova i Metohije.

Proizvod dodat za upoređivanje