Novo! Neutrogena Hydro Boost kolekcija

Novo! Neutrogena Hydro Boost kolekcija

Linija za negu lica kože Neutrogena Hydro Boost koristi kombinaciju patentirane tehnologije, hidratantnih sredstava i hijaluronske kiseline, koja pojačava i osigurava intenzivnu hidrataciju. Testiran dermatologom, Hydro Boost je kompletan režim hidratacije namenjen koži lica. Novi Neutrogena proizvodi dostupni su u Apothecary online drogeriji već danas!

 

 Neutrogena Hydro Boost Gel krema za lice zadržava hidrataciju u epidermu, sa hijaluronskom kiselinom koja može da zadrži do 1000 puta više vode nego što je njena masa. Kontinuirano otpušta hidrataciju tokom dana i kada je to koži potrebno. Nemasna, ne zatvara pore, ne podstiče akne i bez mirisa je.

 

 Neutrogena Hydro Boost City Shield je vodeni gel sa zaštitinim faktorom 25 koji pojačava hidrataciju kako bi ojačao prirodni zaštitni sloj kože i zaštitio je od zagađenja i štetnih UVB i UVA zraka.

Njegova formula sadrži antioksidanse koji pomažu u zaštiti kože od oštećenja zagađenjem i zadržava njen mladalački sjaj. Ujedno, njegova hidratantna formula koja sarži hijaluronsku kiselinu čuva i jača zaštitni sloj kože iz dana u dan, tako da može aktivno da se brani od svakodnevnih štetnih spoljašnjih uticaja. Helioplex SPF 25 pruža vrhunsku zaštitu od štetnih UVB i UVA zraka, bolju od uobičajenih UV filtera.

Njegova formula sadrži antioksidanse koji pomažu u zaštiti kože od oštećenja zagađenjem i zadržava njen mladalački sjaj.

 

 Neutrogena Hydro Boost eye-awakening gel krema vam pomaže da započnete dan sa osvežavajućim dodatkom hidratacije, koji deluje na 3 načina za zdrav izgled kože. Dodatak intenzivne hidratacije trenutno obnavlja kožu u predelu ispod očiju uz pomoć tehnologije “Hijaluronski gel matrix”, kako bi pospešio hidrataciju i ojačao zaštitni omotač kože.

Njegova lagana gel formula osvežava umorne oči i pomaže da nestanu znaci umora, a koža je trenutno upija i pravi glatku podlogu za šminku. Održava kožu hidriranom 24 sata kako bi se sprečio gubitak elastičnosti i održava oči svežim svaki dan.

Novi Neutrogena proizvodi iz kolekcije Hydro Boost dostupni su u Apothecary online drogeriji.

Proizvod dodat za upoređivanje