Izabrani praznični setovi u Apothecary drogeriji

Izabrani praznični setovi u Apothecary drogeriji

Novogodišnji praznici su najlepši deo godine u kojem, uz poklanjanje pažnje, iskazivanje emocija, ljubavi i prijateljstava, takve gestove želimo da obeležimo i nečim što će nama dragim osobama ulepšati svaki dan i učiti da one budu lepe. Lepota dolazi iznutra, ali je i spoljašnja lepota važan činilac naših svakodnevnih aktivnosti u kojima uživamo, ali i uživaju i osobe sa kojima se susrećemo. Za ove predstojeće praznike, želeli smo da lepota stigne „u kompletu”, pa smo pripremili izabrane praznične setove od dva i više proizvoda kojima možemo da naglasimo sve što želimo.

Praznični setovi originalnih dermokozmetičkih i luksuznih brendova namenjenih ženama, muškarcima i deci su samo jedan deo naše ponude koja na jednom mestu objedinjuje sve što je potrebno za jedinstvenu negu. U našoj ponudi možete pronaći proizvode za negu kose, krema za telo i lice, dermo-tretmana, seruma, šminke, parfema, toaletnih voda, proizvoda za brijanje i negu lica, tela i kose.

Brendove koje smo pažljivo odabrali za ovogodišnje praznične setove uključuju Biotherm, Biotherm Homme, The Golden Goddess, YSL Yves Saint Laurent, Lancôme, Clinique, Estée Lauder, Kérastase, Paco Rabanne, Guerlain, Clarins, Clarins Men, Eucerin, Shiseido, Shiseido Men, Dior Homme, Clinique for Men, King C. Gillette, Dolce & Gabbana, Mustela, Vichy, Cartier. 

Jednom rečju, naši kupci i posetioci sajta, na jednom mestu mogu da uživaju u ponudi pravih premijum i luksuznih proizvoda, dok je sve vreme na raspolaganju naša korisnička podrška i asistencija prilikom kupovine, ukoliko je potrebno. 

Kupovina tj. poručivanje je veoma jednostavno, u samo par klikova ili dodira ekrana mobilnog uređaja, a sve proizvode moguće je platiti gotovinom pouzećem prilikom dostave proizvoda ili direktno preko našeg sajta platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i DinaCard. Ukoliko je ukupan iznos porudžbine preko 5.000 dinara, obezbedili smo besplatnu standardnu dostavu na željenu adresu u Srbiji i to u roku do 5 radnih dana od trenutka potvrde porudžbine. Pored toga, postoji mogućnost i za ekspresnu i prioritetnu dostavu koje osiguravaju još brzu isporuku proizvoda za tri, odnosno jednog radnog dana, uz određenu doplatu.

Kako bi praznici bili još lepši i kako biste iznenadili vama drage osobe, prilikom poručivanja, moguće je izabrati dodatnu uslugu pakovanja poklona pri kojoj će vaša porudžbina biti upakovana u elegantno praznično pakovanje i na taj način odmah spremna za poklanjanje.

Tokom protekle dve godine birali smo proizvode koji čine malo lepši život, a ovih zimskih praznika pripremili smo i selekciju premijum i luksuznih setova za malo lepšu Novu godinu i Božić. Prazničnu selekciju setova možete da pogledate na linku ovde.

Proizvod dodat za upoređivanje