Delovanje:
Dok gel dodiruje vaše lice, pretvara se u glatku, prozračnu penu za brijanje koja pomaže da brijač glatko klizi, istovremeno štiteći osetljivu kožu lica. Sastojci gela za brijanje uključuju shea puter i vitamin E, a napravljeni su od Gilletteove posebne formule Comfort Activating, koja hladi i umiruje kožu svaki put kada vršite piling. Gillette Skin Ultra Sensitive Gel za brijanje pomaže da vaša koža bude vidljiva i primetno zdrava bez žrtvovanja udobnosti.

 

Način upotrebe:
Na vlažno lice, odnosno bradu, naneti gel za brijanje. Nežnim pokretima oblikovati bradu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
AQUA, PALMITIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ISOPENTANE, GLYCERYL OLEATE, STEARIC ACID, GLYCERIN, ISOBUTANE, SORBITOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARFUM, PEG-45M, TOCOPHERYL ACETATE, MENTHOL, LIMONENE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, MENTHA PIPERITA OIL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, PVM / MA COPOLYMER, GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, SILICA, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013503

Pregled

Napišite vaš komentar

Skin Ultra Sensitive Shave Gel 200ml

Gel za brijanje pomaže da vaša koža lica bude vidljiva i primetno zdrava bez žrtvovanja udobnosti. Zaštitite, ohladite i umirite kožu lica dok se brijete sa Gillette Skin Ultra Sensitive gelom za brijanje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje