Spisak proizvoda po brendu NIVEA SUN

Aktivni filteri

Sensitive Immediate Protect SPF50+ sprej 200ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ultra široki spektar zaštite. Trenutna zaštita od UVA/UVB zračenja i plavog svetla (HEVL High Energy Visible Light) kao što je prerano starenje kože. Za kožu pod stresom od sunca. Vodootporna formulacija koja sadrži bio aloe veru i namenjena koži sklonoj alergija koje uzrokuje sunce i iritacijama. Formulacija je 61% biorazgradiva i bezbedna za okeane, jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Sa 95% recikliranom bocom (bez čepa i pumpice).

After Sun Sensitive gel 150ml

Cena 1.290,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Za kožu pod stresom prouzrokovanim sunčevim zračenjem. Opuštajuća i umirujuća formulacija sadrži bio aloe veru i antioksidante koja smanjuje crvenilo i ublažava simptome oštećenja na koži koje uzrokuje sunce. Pogodno za osetljivu kožu, kao i kožu koja je alergična na sunce.

Kids Ultra Protect & Play SPF50+ losion 150ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i dugotrajnih oštećenja prouzrokovanih sunčevim zračenjem i dodatno vodootporno dejstvo. Za osetljivu dečju kožu pouzdana zaštita od sunca koja smanjuje rizik od alergija na sunce. Formulacija sa dekspantenolom podržava zaštitnu barijeru kože i omogućava duži i bezbedniji boravak u vodi. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena. Formulacija je 76% biorazgradiva i bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku.

Tropical Bronze ulje u spreju sa karotenom 200ml

Cena 1.100,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pouzdana trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja i opekotina. Vodootporna formulacija. Za intenzivan ten gde ulje pomaže da se brzo postigne sjajni preplanuli i dugotrajni ten. Bez samopotamnjivanja. Svilenkasti osećaj na koži. Formulacija sa ekstraktom karotena i vitaminom E. Formulacija je bezbedna za okeane, jer ne sadrži UV filtere oksibenzon, oktinoksat, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Boca je od 95% reciklirane plastike (bez poklopca i pumpice).

Tropical Bronze SPF6 ulje u spreju 200ml

Cena 1.100,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pouzdana trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja i opekotina. Vodootporna formulacija. Intenzivan ten, gde ulje u spreju pomaže da se brzo postigne sjajni preplanuli i dugotrajni ten. Bez samopotamnjivanja. Svilenkasti osećaj na koži. Formulacija sa ekstraktom karotena i vitaminom E. Formulacija je bezbedna za koralne grebene, jer ne sadrži UV filtere oktinoksat i oksibenzon. Boca je od 95% reciklirane plastike (bez poklopca i pumpice).

Protect & Bronze SPF20 ulje u spreju 200ml

Cena 1.690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dvostruko dejstvo, zaštita kože i prirodna, preplanula boja. Pouzdana i trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i prevremenog starenja kože. Dokazana aktivacija melanina. Ekstrakt promelanina pospešuje prirodni proces tamnjenja kože. Nema efekat samopotamnjivanja. Formulacija zaštite od sunca je brzoupijajuća, daje koži svilenkast i nežan osećaj i vodootporna je. Formulacija je 91% biorazgradiva i bezbedna za okeane, jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon i oktokrilen. Boca je od 95% reciklirane plastike (bez poklopca i pumpice).

Protect & Bronze SPF20 losion 200ml

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dvostruko dejstvo, zaštita kože i prirodna, preplanula boja. Pouzdana i trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i prevremenog starenja kože. Dokazana aktivacija melanina. Ekstrakt promelanina pospešuje prirodni proces tamnjenja kože. Bez efekta samopotamnjivanja. Formulacija zaštite od sunca je lagana, nemasna i vodootporna. Formulacija je 82% biorazgradiva i nije škodljiva za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku.

Protect & Bronze SPF30 sprej 200ml

Cena 1.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dvostruko dejstvo, zaštita kože i prirodna, preplanula boja. Pouzdana i trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i prevremenog starenja kože. Dokazana aktivacija melanina. Ekstrakt promelanina pospešuje prirodni proces tamnjenja kože. Formulacija zaštite od sunca je lagana, nemasna i vodootporna. Formulacija je 76% biorazgradiva i nije škodljiva za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Boca je od 95% reciklirane plastike (bez poklopca i pumpice).

Protect & Moisture SPF30 losion 200ml

Cena 1.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštita, za zdravu kožu spolja i iznutra. Pouzdana trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i prevremenog starenja kože i vodootporna formulacija. Podržava zaštitu kože iznutra sa antioksidativnim vitaminom E. Održava kožu hidriranom tokom 48 sati. Formulacija je 82% biorazgradiva i bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Boca i poklopac su od 50% reciklirane plastike (bez etikete).

Babies & Kids SPF50+ Sensitive Protect 200ml

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Veoma efikasna formulacija, trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i dugotrajnih oštećenja prouzrokovanih sunčevim zračenjem i dodatna vodootporna zaštita. Za osetljivu kožu beba i dece, pouzdana zaštita od sunca koja smanjuje rizik od alergija na sunce. Formulacija koju koža brzo upija ne sadrži mirise. Podnošljivost za kožu je potvrđena od strane pedijatara. Praktičan format u vidu spreja sa rasprivačem koji omogućava jednostavno nanošenje. Formulacija je 62% biorazgradiva i bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Boca je od 95% reciklirane plastike (bez poklopca i pumpice).

Proizvod dodat za upoređivanje